Keveréses kérdés

Vasárnap nem szoktam maszekolni,de ha tudják fizetni a saját “pihenésüket”
Akkor engem is :man_shrugging:

4 kedvelés

Valahogy bejött, ne kérdezd. Így maradt. Minden cuccomba jó, az ízek jól adják, th is elégséges, 10 % elég a dohánykivonatkokból is, és semmin sem hagy nyomot :slightly_smiling_face: nekem nem ízlik már az 50/50 sem. A vg valahogy olyan homályos vattás. De ezt csak magamnak csinálom így, nem etalon :wink:

5 kedvelés

Tanul az ember mindig…érdekes.

3 kedvelés

Én ezt tudom és értem!! De felénk ha nem te vagy a cégtulajdonos, fizikai munkában ,lehetsz akármilyen szakmunkás nem keresel kb 1,8 milkát!! Kb ez jön ki a 2,5 óra- negyed dani-ból!! Hangsúlyozom felénk!!!

3 kedvelés

Arra kell rájönnöm vénségemre,TI kivonatosok,az édesebbeket nem bírjátok amit a vg alapból ad.
Inkább a fás-füstös száraz amit ti kedveltek ha jól gondolom.
És persze a torkonrúgást :joy:

7 kedvelés

Anno is 70/30 volt, aztán még pg-sedett. Bejött, jó. Ízre is jobb. Nem krémfagyi, hanem jégkása :slightly_smiling_face: de ehhez a sporthoz jobb a lékontroll.

4 kedvelés

Itt egy gépész mérnök 40ezret keres óránként.Azt nézi,hogy dolgozom.

4 kedvelés

Én amúgy desszertes is vagyok, csak mostanában kevésbé…de tudod milyen isteni finom a Tabak Royal Gold 80/20 PG többletesben? Mint egy erős markáns menő bonbon. Nem ilyen csavartcukor​:roll_eyes::grin: szerintem engem a sok vg fullaszt, a dl még mindenhogy.

Torok még persze hogy :grin:

5 kedvelés

én szeretem az édeset.. :grinning_face:

4 kedvelés

Igazad van.
Én nem keresek annyit.
De ! A maszek munka (szla nélkül )
Nem fogom olcsó pénzért megcsinálni olyannak sem aki évente jár dubaiba nyaralni :man_shrugging:
Neki palotája van,nekem meg aki dolgozik kunyhóm :man_shrugging:

5 kedvelés

Amíg ez a legtöbb embernek jó, addig így is marad…:zebra: ,(hú, inkább el se kezdem…)

4 kedvelés

Ja,és olcsóbban csináltam mint amit a cégem kért számlásan​:wink:
Olyan szerencse hogy targoncával én tettem fel az autójára amikor elvitte :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Ez természetes is!! Mielőtt félremegy!! Én azokra a szakmunkásokra gondolok akik más alkalmazásában dolgoznak!! Kétkezi munkát!! Felénk legalább is!!

4 kedvelés

Azok itt se keresnek nagyon sokat.

4 kedvelés

Kimondom :650 áfásan…a beépítés 3 db aluszerkezet.
Igaz,az üveg darabja 385 kg,amit a srác rak be magának.
Én nem ennyit kértem :blush:
Kecske is jól lakott meg a káposztából is maradt :man_shrugging:

4 kedvelés

Hétfőtől péntekig kétkezi munkás vagyok én is.
Igaz,a hétvégén is,csak akkor érek rá pénzt keresni :winking_face_with_tongue:

4 kedvelés

Meg kell fízetni ha valamihez nem ért az ember.Ha nem tudod magad mecsínálni fizetni kell..én most klímát rakatok be a házba…fizetek fáj de nem értek hozzá.

5 kedvelés

Sokan irígykednek rám,már ideírtam párszor…de meg kell emelni a popót hétvégén is és akkor lehet rendelni aromát is.
Majd ha nem birom már a (igen ezt is nevezhetjük kemény fizikai munkának)
akkor leülök majd és elgondolkodom mihez kezdjek magammal .

4 kedvelés

Én még kitartok…de közel a vég :joy:
Itt is olyan 400 körül beszélgetnek róla beépítve.
Ssszzzameg ahoz én sem értek​:joy:

4 kedvelés

Négyzetméter és KW-at függő 600ezer..

4 kedvelés