Vasárnap nem szoktam maszekolni,de ha tudják fizetni a saját “pihenésüket”
Akkor engem is
Valahogy bejött, ne kérdezd. Így maradt. Minden cuccomba jó, az ízek jól adják, th is elégséges, 10 % elég a dohánykivonatkokból is, és semmin sem hagy nyomot nekem nem ízlik már az 50/50 sem. A vg valahogy olyan homályos vattás. De ezt csak magamnak csinálom így, nem etalon
Tanul az ember mindig…érdekes.
Én ezt tudom és értem!! De felénk ha nem te vagy a cégtulajdonos, fizikai munkában ,lehetsz akármilyen szakmunkás nem keresel kb 1,8 milkát!! Kb ez jön ki a 2,5 óra- negyed dani-ból!! Hangsúlyozom felénk!!!
Arra kell rájönnöm vénségemre,TI kivonatosok,az édesebbeket nem bírjátok amit a vg alapból ad.
Inkább a fás-füstös száraz amit ti kedveltek ha jól gondolom.
És persze a torkonrúgást
Anno is 70/30 volt, aztán még pg-sedett. Bejött, jó. Ízre is jobb. Nem krémfagyi, hanem jégkása de ehhez a sporthoz jobb a lékontroll.
Itt egy gépész mérnök 40ezret keres óránként.Azt nézi,hogy dolgozom.
Én amúgy desszertes is vagyok, csak mostanában kevésbé…de tudod milyen isteni finom a Tabak Royal Gold 80/20 PG többletesben? Mint egy erős markáns menő bonbon. Nem ilyen csavartcukor szerintem engem a sok vg fullaszt, a dl még mindenhogy.
Torok még persze hogy
én szeretem az édeset..
Igazad van.
Én nem keresek annyit.
De ! A maszek munka (szla nélkül )
Nem fogom olcsó pénzért megcsinálni olyannak sem aki évente jár dubaiba nyaralni
Neki palotája van,nekem meg aki dolgozik kunyhóm
Amíg ez a legtöbb embernek jó, addig így is marad… ,(hú, inkább el se kezdem…)
Ja,és olcsóbban csináltam mint amit a cégem kért számlásan
Olyan szerencse hogy targoncával én tettem fel az autójára amikor elvitte
Ez természetes is!! Mielőtt félremegy!! Én azokra a szakmunkásokra gondolok akik más alkalmazásában dolgoznak!! Kétkezi munkát!! Felénk legalább is!!
Azok itt se keresnek nagyon sokat.
Kimondom :650 áfásan…a beépítés 3 db aluszerkezet.
Igaz,az üveg darabja 385 kg,amit a srác rak be magának.
Én nem ennyit kértem
Kecske is jól lakott meg a káposztából is maradt
Hétfőtől péntekig kétkezi munkás vagyok én is.
Igaz,a hétvégén is,csak akkor érek rá pénzt keresni
Meg kell fízetni ha valamihez nem ért az ember.Ha nem tudod magad mecsínálni fizetni kell..én most klímát rakatok be a házba…fizetek fáj de nem értek hozzá.
Sokan irígykednek rám,már ideírtam párszor…de meg kell emelni a popót hétvégén is és akkor lehet rendelni aromát is.
Majd ha nem birom már a (igen ezt is nevezhetjük kemény fizikai munkának)
akkor leülök majd és elgondolkodom mihez kezdjek magammal .
Én még kitartok…de közel a vég
Itt is olyan 400 körül beszélgetnek róla beépítve.
Ssszzzameg ahoz én sem értek
Négyzetméter és KW-at függő 600ezer..