Keversz egy 6-ost és kipróbálod, másképp nem megy…
Biztosan nem, az már hárdkór, a többség még 10-ig sem megy el, 14-16 is már elég soknak számít.
Milyen erősségűt szívtál sima nikesből ?
(Ami égette a torkodat)
Lehet ebben az igazság…ki kell próbálni mert most csak feltételezgetek a korábbi rossz tapasztalat nyomán. Ízben amúgy így is hasonlót tud produkálni?mert mintha azt is olvastam/hallottam volna hogy a nikotinsótól van az a jó kis “hűsítő” hatás-bocsánat de én azért kifejezetten odavagyok
Nem, nem hűsít, az a coalada lesz, vagy vannak mentolos, ánizsos ízek. A salt annyiban más, hogy nincs egyáltalán torok hatása és gyorsabban szívodik fel, meg valahogy másképp is, vagy mittudomén.
Na erre nem emlékszem-csak arra hogy én is azt gondoltam, hogy az lehet a gond,de közben komoly elvonási tüneteim voltak. Most ha úgy van azért félre tudom tenni, csak az íz miatt nehéz és nem a nikotin miattakkor viszont legszívesebb egész nap szívtam volna és úgy sem éreztem jól magam nikotin ügyileg
Ha megvan a jó mennyiség, TH lesz, de nem bántó, és talán ez is lenne a cél. A 20-as nicsalt nálam is lecsúszik, nem mondja azt a bőröm, hogy elég.
Kedves @szumitimi gyorsan megoldom én a problémád
Privátban küldj nekem egy foxpost helyet ami közel van hozzád
Küldök neked pár fajta kóstolót …
Nekem úgyis 6mg nikkes 60/40es alappal vannak most keverve a cuccaim
Úúúúristen komolyan…?hát nem is találom a szavakat…nagyon nagyon köszönöm
Ennyit bőven megér hogy legyere az analógrol
Még így lesz egy viszonyítási alapod…