Keverés, porlasztó és egyéb kérdések...amatőr verzió :D Lost Vape Ursa Nano S edition

Amúgy a nikotin mennyiségről meg a liquidről már fogalmam sincs hogy milyen volt-nagyon hamar abba hagytam anno a próbálkozást annyira rossz élmény volt ez az égető torokkaparás élmény. Csak annyi maradt meg, hogy emellett még nikotin hiányom is volt, szóval nem erőltettem. Aztán az elfbarok mentén tapasztaltam meg hogy jééé nincs torokégés​:sweat_smile:szóval azt gondoltam hogy biztos a nikotinsó miatt van…de ha van egyéb javaslatod, hogy mivel kísérletezhetnék vagy mit érdemes milyen arányban megnéznem keverés terén-ehhez a készülékhez-azt nagyon nagyon szívesen venném sőt hálás lennék érte​:smiling_face: mert kiindulópontom sincs és tényleg érdekel-aztán annyira de annyira nem szeretnék mellé lőni hogy az egésztől elmenjen a kedvem. Itt nem konkrét ízekre gondolok hanem úgy “alapdarabok”, arányok, termék típusok…

Huh ezt jó tudni köszönöm :smiling_face:

Az szerintem levegő beömlő nyílás. A kis tankban lánc slukkolásnál hamar felmelegszik a leves, ettől hígabb lesz és folyósabb. Mindegyik poris ereszt egy kicsit ilyenkor, vagy akkor, ha belefújsz. Ez nem különösebben gond, ha csak néhány cseppről van szó tankonként.

De volt olyan-nem is egyszer-hogy csak megtöltöttem liquiddel, bele sem szívtam, csak papirtörlőre állítottam és mire rá néztem körülötte “tócsa” volt…:sweat_smile:azért nem folyt ki az egész, de az biztos hogy nem pár cseppnyi folyadék mennyiség volt

Ez egyértelműen a porlasztó hibája, ha 50/60-es, vagy akár 70/30-as levest használsz. Szerezz be valahonnan máshonnan porlasztót.

Itt @Ispy-nek is igaza lehet 50/50 ebben a nagy melegben nagyon híg…
Ha van lehetőséged egy kis 10 ml üvegbe öntsél ki és tedd be a hűtőbe 1-2 órára és utánna próbáld azzal felönteni és meglátod mi lesz. A hűtés hatására a vg kicsit besűrűsödik…
Letudnál nekem fényképezni csak simán egy porlasztót?

1 kedvelés

Használatlant…?

Ilyen 5ös kiszerelésben rendeltem

1 kedvelés

Köszönöm. Rájöttem én voltam a buta a cérnázással kapcsolatban…:blush:

Az ide akkor nem alkalmazható?:smiling_face_with_tear: Egyéb tipp esetleg…?:sweat_smile::see_no_evil: mindent is megpróbálok ha arról van szó

Én 60/40 vg többletre kevertem anyjuknak a nyári adagot, nem folyik az se. 50-50 híg lehet nagy melegben

3 kedvelés

Köszönöm, meg azoknak is akik ezt a tippet írták :slightly_smiling_face: most már csak ott vagyok elakadva hogy én még sosem kevertem és egyelőre nem tudom, hogy olyan nikotin mg/ml-t hogy tudnék keverni, amit leírtam…

Elég sok az a 20mg, KELL az neked???

Szia :smiling_face:leírhatom hogy miből mennyit keverj sima nikotinból de az baromi kemény lenne a huszas :flushed:
Vehetsz 18-as kész bázist is ha úgy gondolod,az a legtöbb amit készen tudsz rendelni.

De nicsalt-ról volt szó, lehet kezdőként még ennyit kíván a szervezete…

Ha tényleg 9-11 szál volt az adag……én kiegyeznék a helyében max egy hatossal​:smiling_face:

5 kedvelés

Ok, csak tapogatózom. Én elég masszív bagós voltam, de 10mg hagyományos nic felett nem kívánja a pici habtestem, a 8 mindenre elég. 10 felett a th megöl :grin:
Szóval mi van, ha nem salt hanem freebase?

Szia :slightly_smiling_face:köszönöm, de abban sem vagyok biztos hogy szabadbázisú nikotinból a 20ast elbírnám e. Csak annyit tudok hogy most kész liquidet használok(elfliq, 10 ml) és abból a 20 mg/ml típust…a másik típusú égette a torkomat rendesen,amit most a nikotinsónál nem tapasztaltam ezért is tudtam teljesen átállni analógról

Nem fogja égetni a torkom…?:see_no_evil::sweat_smile:

Javítsatok ha tévedek,a huszas,szabadból olyan kb hatos erősségűnek felel meg :smiling_face:

1 kedvelés