Ó betanult már . Habár nem sok mindent kell ugye . Mindenki nagyon kedves a boltban és segítőkészek . Csak kicsi a választék sajna . Hiába segítettem .
Budget shop . Majd most jön a fasza kis zárjegy mizéria meglátjuk meddig él még .
Tudom ebből próbálnának a boltok is élni, de Kínában jobb a kereslet-kínálat.
Az oumier wasp nano rda csak 3500 ft volt, de ez egyszeri akció volt szerintem. (ECGMRKT)
6 K felett van asszem
Egyébként a Fat Rabbit csak 10 USD volt (SM) azért vettem meg újra. Mostanában FB-n csoportokban látni néhány eladót.
Gondolom mindenki akkor vet amikor 10 dodó volt és most szeretnék a hasznot
Én úgy vagyok vele, ami használt már a felét nem éri. Kivéve ha prémiumabb.
Na megyek bekeverem a csodát, 55-45-be. Jelentkezem! jó éjszakát
Sokszor a készletet felszippantják kisebb vape shoppok.
https://en.liqcalc.com/baseFlavorAdvanced
Liqcalc nálam ezt hozta ki. 70/30 cél valóban nem lehet teljesíteni illetve a cél mennyiséget is csökkenteni kellett, hogy VG töbletes legyen a kész keverék.
Ezt nem ismertem még, köszi! Nagyon jó!
Ezzel még azt is ki lehet számolni amire még sose gondoltál.
Pl , azt ,hogy hogy lesz egy gyárilag ajánlott 7%bol Hipp hopp 15%
Chido nálam 15%-ba megy. Amúgy csak most végeztem a kérdésben lévővel. 60 vg 40 pg lett aztán. De a másik King’s Crest (Cream team neapolitan) majd 55 vg 45 pg lesz a te tanácsod szerint.
Egyébként ezelőtt A&L Cinematik volt, azt elég volt 10%, lett is belőle 300 ml
egy 2024 decemberi hozzászólásodra amin NICK-ről volt szó,
(csak már le van zárva a téma), be lehet tankolni a booster-ből persze, csak max 2 év a szavatosság -már ami rá van írva- 1 év volt nekem max ami meg maradt, azzal nem volt nekem gondom még múltkor egy A&L 30ml aroma el vitt 45 ml boostert