Készülék választás

Örülünk.Isten hozott a végtelen lehetőségek világában! :face_with_hand_over_mouth:

6 kedvelés

:rofl:nem merem szétszedni, egy külsővel is megelégszetek?

Arra gondoltam. :grin:

1 kedvelés

Igen,de mindenképp felöltözve! Ez mégiscsak egy vaper oldal. :joy::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

:joy:

8 kedvelés

Lehet, hogy a modon is kellene még valamit nyomkurászni, de arról még nem volt szó.. :rofl:

1 kedvelés

Ugye,hogy ugye mennyire más világ? Örülók, hogy hagytad magad rábeszélni a fejlődésre! :hugs:

1 kedvelés

Jut eszembe! Amit eddig porlasztóra költöttél,azt szépen rakd félre,és akkor annyival kevesebbet kell mellétenned, ha új tankot, vagy modot vennél. Mondjuk a jövőhéten. Meg utána. :joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Igen, és köszönöm!
De ugye nem gondoljátok, hogy pipa, és most már velem kész is vagytok!? :face_with_spiral_eyes:

Szép szett gratulálok!

1 kedvelés

Szó nincs róla! Ez az új világ kezdete! Mi itt vagyunk!

4 kedvelés

Nem kell azon nyomkodni semmit sem, beállítod a wattod ahol jó neked és kész.

1 kedvelés

Ha tovább lépnél van még hová, ahogy tanult kollégám @Bishop javasolta, rakd addig félre a pénz. Szükség lesz rá…

:joy:

2 kedvelés

Minden tekerés után előfordulhat,hogy a wattot állítani kell. Nem szabad eleinte egy tekerésnél leragadni. Több- kevesebb kör, huzalok váltogatása. Keresd meg,neked mi a legjobb.

4 kedvelés

Rendben, és köszi mégegyszer! :revolving_hearts:

Hát én nem szoktam még azt sem. :grin:

Na jó! De te eleve égett vattát préselsz át szenes dróton! :joy::joy::joy:

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.