Készülék választás

Sziasztok!
Kb 3 hete megvásároltam első e-cigimet, egy ismerősőm ajánlására egy Innokin Kroma Z-t, valamint “örököltem” egy kissé elnyüstölt Aleaf iStick 30w kit-et is.
Az elsődleges célom, az analóg cigi elhagyása volt. De idő közben azon kaptam magam, hogy egyre többet foglalkozok Vape-s dolgokkal. Szerencsére Benneteket is megtaláltalak :slight_smile: , és már elég sok írásotokat el is olvastam. Láttam, hogy rengeteg kezdőnek segítettetek már az útkeresésben, és próbáltam is tanulni ezekből. Mégis bátorkodom egy kis személyre szabott segítséget kérni.
Szeretnék egy második készüléket vásárolni (az isticket nem számolva). A Kroma z-vel, 0 kilométeres kezdőként alapjában meg vagyok elégedve. Komplett, könnyű kis készülék. Megtanultam mellette a levesek keverését nic beállitással, SnVk, aromák, koncentrátumok használatát persze kezdő szinten és kb ennyi, itt tartok most. Ami leginkább piszkálja a csőrömet viszont az az ízek jobb kiérzése. Arra gondoltam, hogy ehhez talán egy másik típusú készülék szükségeltetik. Ezt jól gondoltam egyébként? :slight_smile:
És ha már vennék, akkor valami olyat választanék, amiben benne van a tovább fejlődés lehetősége. Mondjuk azt nem hiszem, hogy a közeli jövőben saját tekerésbe fognék. Kész porlasztósat használnék MTL-ben, de olyat, ami jól adja az ízeket. Szeretem azért a nagyobb gőzt és ha könnyen lehet szívni. Az erős dohányos aromákkal kezdtem, az analóg ízeket és érzést keresve (de nem igazán találva…).
Volna-e valami jó készülék ajánlásotok számomra?

4 kedvelés