Persze találtam többet, de a legrövidebbet igyekeztem ide betenni. Ez is csak egy apró szeletkéje a teljes egésznek, csak gondoltam, valahol, ha talán csak futólag is, de érdemes megemlíteni. Mivel többeknek, nem csak Ivettnek, de nekem sem volt teljesen világos képem arról, mire szolgálnak ezek az “izék”?
Jól tetted.
Írok már ide,hogy ki hogyan használja ezt a berserkert hanyas afc próbáljam majd vajon bele tenni mtl re?1,4 legyen alatta vagy az 1,2 vajon.2 vagy 2,5 mag legyen vajon kinek hogy adja jobban?
2.5magon ni 80 5karika,mikor hogy volt kedvem 1.2 vagy 1.4 betéttel használtamvatta épphogy pár szál lógjon le úgy volt a legjobb nekem nem kell megtömni
Igen csak az vált be a 28ga bármelyikből
Szia Zolika!
No ilyenkor vagyok bajban,amikor így van meghatározva,hogy mennyi is az annyi?
Ebben benne van a két fél tekerés is,vagy azok még külön hozzájönnek?
Úgy elvileg 6 ha ugyanarra néznek a lábaiaz olyan 0.8 Ohm körül kellene legyen kb
Oké,köszönöm szépen,így már érthető.
De ugye az attól függ hogy szereted0.7-1ohm körül szoktam általában tekergetni
Off:
Kár,hogy nincs fekveröhög szmájli.
Ebből a miniből,még nem sikerült a “legendásan” jó ízeket kicsalogatnom,de most kipróbálom amit írtál Szabolcsnak is
én most tekertem meg 2 tankot ugye a kizokut meg a merlint is de már a berserkerhez nem volt kedvem de lehet később meg csinálom,csak még azt nem tudom mire fogom rá rakni kevés a mod ithol ami meg van
mind foglalt
Lassan nekem is bővítenem kell a gèpparkot.
Milyen gáz már,hogy két modra három tankom van.
Én már meg sem szólalok
Csöndben figyelek le vagyok maradva nincs vissza térítésem…
Mert nem rendeltél a kici kínai barátainktól egy próbarendelés ?
Mert náluk nem ér semmit a visa kártyám…
@Ivett szia
Megkérdezhetem,hogy végül vettél-e minit és,ha igen,akkor milyen afc-ket kaptál hozzá?
Vagy akinek van mini,tőlük is kérdezem
Én már csak párban vásárlók
Vagyis csak vásároltam, mert ugye már nem.