Itt olvashatod László sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.
Vape napot!
Zsupi vagyok és már több mint 2 éve nem gyújtotta rá csak gőzölök. 1998-ban kezdtem el analógot szívni, akkor 15 éves voltam. Egészen 2016 év vége '17 év elejéig szívtam. A feleségem és a gyerek unszolására kerestem valami alternatív megoldást a leszokásra, nagyon utálták az analógos szagomat. Majd ekkor kezdtem el keresgélni a neten, amikor megtaláltam a YouTube-on Darth Vapert.
Akinek a videói hatására úgy döntöttem, hogy megpróbálkozok az e-cigivel. Azt biztosan állítom az egyik legjobb döntés volt az életemben. Egy no-name csőmoddal kezdtem, szinte az első néhány slukk után eldöntöttem, hogy csak ezt szívom. A sport már nehezen ment főleg a futás, de a súlyzós edzés is nehézkes volt. De ez már a múlté. Megszűnt a nehéz levegővétel, sokkal jobb lett a terhelhetőségem, ezáltal az állóképességem is, ezáltal a közérzetem is sokkal jobb. Visszatértek a szagok és az ízek, amiket már rég nem éreztem.
Meg szűnt, hogy állandóan büdös vagyok. Nem vagyok fáradékony. Munkában is sokkal de sokkal koncentráltabb vagyok mint azelőtt. Sőt kedves férfitársaim, a teljesítő képességem is sokkal jobb lett, a kedves kicsi feleségem nagy örömére. Eddig csak pozitívumot adott nekem a vapelés. Most az a cél, hogy lemenjek nullás levesre, majd ha ez sikerül akkor ezt is végleg abbahagyni, na jó ez nem biztos mert imádom Úgyhogy mindenkit csak biztatni tudok, hogy térjen át az analógról erre az alternatív megoldásra. Vape napot és jó gőzölést mindenkinek
A történetet beküldte :
Zsupos László
Photo by Itay Kabalo on Unsplash