Sziasztok! A mai nap folyamán cseréltem egy tekerést a a tankomban és először használok kanthal-ból készült coilt. Kicsit gyengének érzem magam és szédelgős a fejem picit zúg a fülem és mellkasomban is érzek egy kis nyomást. Eddig nem volt ilyen problémám az egy heti e-cigi használat során, most kezdődött hogy ezt a coilt építettem be.
Szerintetek okozhat ilyen tüneteket? Lehet esetleg fém allergia?
Ugyan azokat a liquideket szívom mint az elmúlt egy hétben.
Nem szívtam többet mint pl tegnap. Vagy már sok lenne ez a mennyiség? Tegnap volt egy hete hogy a rendes cigi helyett szívom. Töltött cigit szívtam napi egy doboz átlagban. E-cigihez 12mg-os alapot használok és kb 5 ml ment el ma eddig belőle. Tegnap ilyenkor már majdnem a 8 ml-nél tartottam.
Hát akkor próbálj nem kanthalt használni, aztán megint és figyeld a reakciókat, hátha kiderül valami. Egyébként pont a kanthalt szokták ajánlani, ha a nikkelre vagy az ss-re allergiás valaki. De ki tudja.
Azt olvastam bármelyik fém okozhat allergiát. De lehet nem attól van csak tényleg beteg leszek és véletlen egybeesés. Vagy valóban sok már ez a nikotin mennyiség. Vagy vagy Idővel kiderül.
A saját példàmat tudom elmondani neked.Én 25 évig cigiztem,főleg 1 mg-osat szívtam,de abból jó sokat.3 mg-os nikotinnal kezdtem az e-cigit,de nekem az már sok volt.Valószínüleg azért,mert szinte megállás nélkül szívtam,olyan finomSimán elmegy 10-15 ml naponta.Ehhez nekem a max 2 mg nikotin felel meg.A fölött pár nap után hasonlóan érzem magam én is.
Én is nikotin túladagolásra tippeltem volna első sorban, és nem fémallergiára. Mikor írtad, hogy 12mg-os, egyből elgondolkodtam, hogy Dl-ben ez brutális lenne. Mondjuk nekem MTL-ben is (én 6-7mg körül vagyok MTL-en)