Nikkel alergia

Sziasztok!

Úgy néz ki, csatlakozom a kanthal felhasználók táborához :sad_but_relieved_face:
Jelenleg ahol fém hozzám ér, tele vagyok sebekkel, a szám pedig durván kiszáradt és felreped, sebes.
A bőrgyógyász szerint feltelítődtem nikkellel, így hanyagolni kellene.
Nem is ez a bibi, ott a kanthall, de az órám se tudom hordani, ami a pulzusmérés miatt fontos.
Mennyi idő mire kiürül? Vagy ez már így marad?

10 kedvelés

rakj rá egy vékony fóliát az óra hátlapjára én igy hordom..

10 kedvelés

Ez jó ötlet, köszi.

5 kedvelés

Én mégis bódulnék egy ilyen allergiától. Valahogy utálom a kanthalt de ne kérdezd miért …

5 kedvelés

Étkezésre is figyelj mert az élelmiszerekben is van NI

5 kedvelés

Sok különbséget nem érzek :face_with_crossed_out_eyes: vagyis semmit :sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Óooh. Az szívás. A jód kizárással is van éppen elég bajom :face_with_head_bandage::roll_eyes:

3 kedvelés

Nézz utána van ott még amibe van NI…egy darabig kerüld

5 kedvelés

Én meg sokat :slight_smile: kanthal huzal többet bír szerintem de több is a frame time cserébe . Nekem a ni80 clapton huzal jobban hozza az izéket valahogy .Viszont nem is bírja úgy mint a kanthal .

3 kedvelés

Meg is nézem, remélem olyanba van amit úgyse ehetek :rofl:

4 kedvelés

Egy nap után : passz.
Mivel az ni80 kizárva, már mindegy is.

4 kedvelés

Nem csak élelmiszerben van..

5 kedvelés

Gyerünk Gyerünk mond csak ki :smiley:

4 kedvelés

Sziasztok. Beszámoló következik. Az utóbbi hetekben némi mozgástól fulladtam, de úgy sipolósban. A dokim keresgélte is a bajt, már ott tartottunk hogy pulmonológia. Azt mondta, lehet az e-cigi…hagyjam abba.
Aztán kijöttek a kiütések. Nem kapcsoltam össze.
Jelentem, a kanthal huzalnak hála megszűnt a fulladás és a kiütések is. Sajna ahol fém hozzám ér ott kijön, de ez legyen a legnagyobb baj.
Most csak azért írtam le, mert nem gondoltam volna hogy a nikkelre a tüdőm is így reagál.
Pussz :hugs:

9 kedvelés