igen ha csak 6 os alappal öntöm fel akkor nem kapok 6mg levest ha meg 2×10ml 20mg boosterrel tolom fel a maradékot ugye 0 alappal akkor meg 6.6mg levest kapok tán de az sem baj ha nekem ha nem pont 6mg erősségű lehet az 6,6mg is nem olyan gáz az attól.de ha pl 12mg alappal öntöm fe az snv akkor meg erős nekem már, mondjuk akkor nem tudom pontosan mennyi mg levest kapok de nekem az erős már.
de evvel a matekkal sosem voltam jóban amúgy én sem ezt azt számolni
Szia. Én ehhez a longfillhez 2mg-os 50/50es alapot öntöttem (1.5mg és 3mg-ossal ki lehet hozni kb a 2mg-ot) hogy 1.5mg legyen a végeredmény. Azért az a 25ml aroma jócskán meggyengíti az erősséget. Ez sajna kimaradt a cikkből. Hamarosan beleírom. Köszönöm, hogy rávezettél.
Kipróbáltam mind a 4-et, tényleg nagyon egyedi összetett finom ízek,
nálam a Grace és a Garrison top utána a másik kettő.
A K Flavour Company / I DIECI/-it se felejtsük el, ott a Primo, Quinto, Terzo volt nálam a favorit, de a másik kettő:(Secondo, Quarto) is nagyon meggyőző.
És ha már dohányos aromák akkor a Journey / Discovery / is nyugodtan lehet fogyasztani, mert még nem sikerült belőle rosszat vennem.
Én a Garrison-t rendeltem tőlük.Kivánncsian várom hogy kipróbálhassam.
Kíváncsian várjuk a véleményedet. Mondjuk nekem bejött mind. Valamiért most az Alfie jobban esik mint a többi.
ezeket a k flavour aromákat milyen alappal keverted be és hány % on? Mert még nem kóstoltam de lehet veszek majd olyan aromát.
köszi szépen,csak azért kérdezem mert nekem ugye itthol sima vg alapom van 9mg azzal szoktam kevergetni csak a gyártó 20% ír a 10ml kiszerelésekre gondoltam ha veszem a 10ml aromát akkor pl 15% ban kéne de mivel sima vg alapom van lehet jó lenne ott a 20% keverés is.
Ha csak VG van, akkor mindenképp indokolt a 20%
köszi szépen akkor úgy lesz majd próbálva.
sziasztok,így 2 hónapja,hogy vettem meg a ginat ma lesz az első alkalom,hogy kóstolom remélem már túl van érve.csak finom lesz.
szuper teszt
Köszönöm Tamás