Családi nyaralás, avagy egy európai körút egy vaper szemszögéből:
8 év után úgy adatott, hogy végre egy normális külföldi nyaralást tudtunk leszervezni feleségemmel. Nem kevesebbet vállaltunk, mint hogy bejárjuk az Alpokon két gyerekkel, vonattal. A környék eddig gyönyörű, de ez mehetne a Telexen az utazó majom blogba, nem ezért írok, hanem hogy egy kis európai körképet mutassak be, ugyanis a fejembe vettem, hogy mindenhol, ahol tartózkodunk, bemegyek minimum egy vape shopba. 2 napot Comoban töltöttünk, eddig ez a legpozitívabb dolog, ebből a szempontból. Kijöttem egy darab poddal, egy pótfejjel, két 60 millis longfillel. Betértem a Smokie’s-ba. Az üzletről nagyon jó véleménnyel vannak, nem véletlen. Körbe néztem. Sok sok ismert longfill. (La Tabaccheria, TNT, csak hogy a minőséget említsem.) A hölgy roppant segítőkész, angol meg se kottyan neki, pedig az olaszok köztudottan lusta népség nyelvet tanulni. Beszélgettünk a TPDről, zárjegyről, K Flavourről - más topicban ott van kifejtve - illetve a magyar helyzetről. Szerettem volna egy tartalék Innokin Klypse podot, fejjel, hátha a Sceptre összefossa magát 2 dolláros létére. Megmutattam a podot, elpakolt mindent az asztalról, elővett egy 5-ős csomag fejet az enyémhez, mondván, minek verem magam költségekbe, költsem a családra. Teljes tisztelet, ez után a cikk után a bolt fog kapni egy 5 csillagos értékelést. Kicsit a kisördög belembújt, úgyhogy leakasztottam a polcról egy kólás Elfbart, és jó hangulatban elköszöntünk. Svájcban egy napot voltunk, Andermattban, ez egy kis falu, csak trafik volt, tele Elfbar, Vuze, meg analoggal. Nem vásároltam. Megérkeztünk a franciákhoz, Chamonixba. Dedikált itteni vape shopba mentem be. Itt a helyzet tragikus. Fogalmatlan kiscsaj, megpróbált kioktatni a TPDről, és rámsózni egy 0-s Flavorart 60 millis cuccot. Mondtam, hogy köszi, akkor inkább valami longfillt mutasson. Nem tudta mit jelent, el kellett magyarázni neki. Ő olyat franciában nem fogok találni, mert az “illígól”. Mondom neki, hogy 15 év van mögöttem, tudom mi az illigól, mi nem, az hogy egy üvegben aromát ad el nekem, az nem illigól, elég lett volna azt mondania, hogy nincs. Majd rákérdeztem, hogy amúgy a 28000 slukkos Elfbar az nem illigól??? Az nem esik a szabályozás alá. Mondom de, max 2 milliliter tartály, max 20 mg/ml. Ez se nem két milli, se nem 20 mg/ml, hanem 50. Valamit nekiállt franciául károgni, mondtam neki, hogy ezt már nem értem, nem is érdekel, tartsa meg a helyi Mbappéknak. Eddig itt tartunk, 3 napot leszünk itt, majd 2 nap Milánó, ott is kinéztem 3 boltot, egybe remélem el sikerül jutnom, akkor kiegészítem ezt az írást azzal is majd.
Köszi, hogy elolvastad, szép estét, zsíros gőzöket.
UI.: a kert faszán néz ki.