Juice sauz drifter bar

Nagyapám mondta:tudod mi a leg egészségeseb fiam ?
Hideg ft,meleg pnba dugni :grin::joy:

6 kedvelés

Na akkó bekenyem lóbalzsammal, az hűs mint a pitsa :rofl:

5 kedvelés

Jót tesz a bőrnek, orvosok is mondták.

4 kedvelés

Előbőrnek is :ok_hand::joy:

Ez még a Mangó topik? :sweat_smile:

3 kedvelés

6 kedvelés

Yess, 47 éve ismerem. Akkor voltam 3. A tudósok szerint előtte nem emlékezhetek. :rofl:
(Viszont még nem teszteltem “azon” :thinking:)

2 kedvelés

Ez még tudott valamit… múltkor a fiam edzője panaszkodott, hogy meghúzta a lábát, vittem neki vietnámit. Azt ott pillangóskodott a richtofit sport kenőccsel. Mondom micsinálsz, hagyd azt a szart, csak büdös leszel tőle, ezzel kend be bzmg. Ugrándozott is utána, mint a bakkecske… :rofl:

4 kedvelés

Biztos ,hogy a lábát kente be ? :face_with_peeking_eye::joy::joy:

3 kedvelés

Ha nézett Fábryt régebben, akkor kötve hiszem, de ez már nem az en problémám. A tégelyében maradt még… :rofl:

4 kedvelés

Megmondom a tutit, régen mi ütött bőrön nagyot :joy:: Bayolin krém.
Ha érinted, utána ne nyúlj szemhez, archoz, ne vakarózz órákig, mert…:sob::scream::sweat_smile:

1 kedvelés

Az is… meg öregapám, mikor dörgölte bele a macskapöcse paprikát a halászlébe, aztán kirakta az asztal közepére, hátha kér még valaki… azt se nagyon kellett piszkálni…

3 kedvelés

Az öreg Tripod a legstabilabb :joy:

San Francisco Photography GIF by audreyobscura

4 kedvelés

Sajna Bayolint már nem kapni. Szerintem túl durva volt. Egyszer adtam anno egy kollégámnak poénból könyökfájásra. Aznap többször ordítozott. Amikor meleg vízzel akarta lemosni, akkor különösen…:thinking::open_mouth::rofl:

Nekem Tripod2 van.
:grimacing:

3 kedvelés

Nyertél :rofl::ok_hand::+1: fogadjunk hogy magának meg nekem összesen 5 van :grin:

1 kedvelés

Hát keverd ki, pár összetevő biztos akad otthon nálad is… :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

“Mi van vén hü… neked egy sincs?”
:joy:

3 kedvelés

Ő nyert… :open_mouth::grin:

3 kedvelés

2 kedvelés