Juice Sauz Drifter Bar - Pink Lemonade

Mi a top (vagy volt ) aromád ?

4 kedvelés

Külön aromával még egyáltalán nem kísérleteztem. Két longfill van itt az asztalon, az egyik egy Doozy Podfill Blood Orange & Pineapple, amit 0%-on töltögetek, amikor olyan kedvem van, illetve egy Zap! Snow Pear, ami olyan 3%-ra van felhúzva. A Doozy nem rossz, de az lehetne egy kicsit aromásabb, a Snow Pear pedig valamelyest különlegesebb, mert van egy ilyen megfoghatatlan fűszeres aromája, ami nagyon finom, csak egy idő után sok lesz.
A top 3 pedig jelenleg így néz ki:

• Oxva Pineapple Daiquiry (már nem merem többször leírni, mert így sem tudok belőle többet rendelni :sweat_smile:, brutálisan jó maracuja és ananász, annyira intenzíven savanykás, mint egy friss gyümölcslé)
  • Oxva Paradise Punch (görögdinnye és licsi, az utóbbi az erősebb)
  • Elfliq Pink Grapefruit (igazi grapefruit íz, nulla hűs)
5 kedvelés

Általában azzal szokott nálam gond lenni. Volt 1-2 ami DL-ben odavágott rendesen. :saluting_face: :grimacing:

4 kedvelés

Én citromos almás verziót kóstoltam. Fél tanknál eszembe jutott a citromos jar mosogató, és onnantól már nem volt finom. :roll_eyes: Viszont a dinnyés hűsítős az baromi finom. Egy a bajom vele: dl-ben agyfagyásom lesz a hűsítéstől.

8 kedvelés

Mégha nincsen is olyan sok nekem,(mármint agy) de ne hűljön már ki az a kevéske.
Próbálkozok néha MTL-ben a hűsítőssel, lehet nyáron “sikere” lesz. :saluting_face: :thinking:

5 kedvelés

Én agyfagyást kapok minden hirtelen bevitt hideg cuuctól. Pl: baromira lehűtött cóla vagy bármilyen üditő vagy egy nagyobb kanál dobozos jégkrém. Olyankor szétszakad a homlokom pár másodpercig.:roll_eyes:

5 kedvelés

Amit említesz, azzal nincsen gond, csak a liquidnél vettem észre idáig magamon.
Lehet hibás a bekötésem. :grimacing: :wink: :upside_down_face: :grinning_face:

4 kedvelés

Én megpróbálok elvonatkoztatni valamelyest, és az ízekre figyelni. Ha nem túl elcseszett a liquid, sikerül is, de ennek ellenére szívtam már szappan ízű TNT-t, meg a TPA M-Type-nak is “nyári lemenő nap fényében aszfaltra égetett slick gumiabroncs” íze volt. (Mondjuk ez utóbbiból elszívtam kb másfél litert… :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Ha én nem kapok, az arra enged következtetni, hogy… :thinking::joy: agyatlanul szeretem a hideget.

3 kedvelés

Hofi: -Nekem elment az eszem, tehát, volt.
Akinek nem ment el, még nem biztos,hogy van.!
:shaking_face: :zany_face: :joy:

3 kedvelés