Sziasztok!
Visszaigazolást szeretnék kérni tőletek, hogy helyes-e a számításom Journey longfill aroma kiszámításában. 9 mg erősségű liquidet szeretnék majd csinálni belőle ( aromával 9 mg). Ha jól számoltam akkor így kell majd kimérjem az alapanyagokat, hogy 9 mg legyen 50-50 VG-PG arányban.
Valamiért számomra nem jelenik meg a célzott nikotin erősség, és aroma mellett +, - jel. Rányomva sem tudom állítani.
Katt a nullára ,töröld ki és írd be milyen erősségű a niced.
Próbáltam. De nálam valamiért nem csinál semmit az előbb említett 2 nullánál. ( Xiaomi telefonon )
Szia! Ezt próbáld ki, én ezt használom!
Nem szeretnélek megbántani, de ilyen márkájú telefonnal rendelkező tagok eddig csak panasszal éltek. Próbáld meg gépről esetleg.
Nem veszem megbántásnak. Piacvezető cég a xiaomi. Csak gondoltam közlöm, hogy nem működik ezen az eszközön az itt elérhető kalkulátor.
Köszönjük, minden visszajelzés fontos. Én is csak azért szóltam, mert lesznek még itt furcsaságok, pl. videónál vagy kép van, és hang nincs, vagy fordítva, illetve, ha épp olvasol valamit és lezár a kijelző, kilep a főoldalra. Ezt optimalizálni, javítani sem tudjuk, mert nem nálunk van a hiba.
Köszi, hogy ezekről előre szóltál. Igen, sajnos a xiaomi másfajta rendszert használ, ami sokszor okoz kompatibilitási problémát a többi android rendszerhez képest. Észben tartom majd.
Első ránézésre olyan mintha nem lenne biztonságos. (Ahogy látom a képen a funkciók működnek csak az ikonokat nem jeleníti meg.)
Ha rámész fent bal oldalt a fehér körre akkor kivisz a diy főoldalára. Ott ha kiválasztod a keverdét akkor milyen? A többi kalkulátornál mit mutat? Illetve inkognitó módban is megnéznéd kérlek? Ha nem lesz jó akkor átalakítom.
off topic, ha kiprobaltad azt az aromat, MINDENKEPP varom a velemenyedet, nagy kivansaglistas nalam is
Na ez érdekes. Tanácsodra most megnéztem munkahelyemről 4G nettel. Így megjelennek az ikonok és tudom állítani a nikotin erősséget, aromát is. Lehet az otthoni wifi hálózaton van egy két plusz szűrő bekapcsolva. Pedig otthon is úgy jelezte, hogy biztonságos.
Elárulom én neked, kókuszos, mint az állat
de olyan kókuszos kókuszos, vagy raffaello kókuszos? meee nemmindeeeegy
Hmmm, jó kérdés Olyan kókuszos? Sajnos ennél többet nem tudok mondani…talán @Ivett , neki a nagy kedvence. Off vége.
Ez szuper Örülök neki, hogy működik! Szerintem már az otthoni WiFivel is menni fog, mostmár hozzáadhatod a Kezdőképernyőre a diy főoldalát a gyorsabb eléréshez.
Nem rafaellós, csak kókuszos, kókuszos! Én el is ajándékoztam a fiamnak, kb félig volt a flaska!
Kedvencem, de a Raffaellotol távol áll
Nekem a vanillia dominál, picit csiposen. Nem is tudom meghatarozni, probald ki