Sziasztok. Szeretnénk információt kérni. Ezeket hogyan kell bekeverni?
Szia. Mivel VG többlet így 12%-ban javasolja a gyártó. És én is arra sarkallak. Nyugodtan mehet a 12%
Szia. És a 12%ot azt hogyan tudom elkesziteni?
10ml és az aroma kiszerelése
Ahogy nézem 100ml az alapod, ahhoz, hogy 12%-os legyen, ki kell venned 20ml-t az alapból. Tehát a 80ml-hez hozzáadva a 10ml-t, úgy lesz 12%-os a liquided.
Igy már értem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Igazán nincs mit.
Bocsánat, hogy közbeszólok, és simán lehet, hogy én tévedek (soha nem voltam jó matekból), de nem 73 ml alap plusz a 10 ml aroma?
Semmi gond. Én meg kezdő vagyok ebben a témában
Dede, igazad van. A 85ml a teljes, végleges liquid. Huh, ezt jól elcsesztem. Elnézést.
Semmi gond nem történt. Mindenki tanul élete végéig.
Igen, nekem matekot kéne.
De van egy keverde is az oldalon. A menüben is megtalálod, vagy a linkesitett szóra kattintva. Keverde figyelt matekórán.
Oké. Köszönöm az információkat.
Bocsánat, csak annyit zavarnék még. Hogy nem hagyott nyugodni a dolog. Beírtam a keverdébe azt ahogy én számoltam. Csak annyi, hogy kerekítettem. De az aroma adott mennyiségét figyelmen kívül hagytam. Így természetesen a másik számítás a jó.
Ó jaj, ha tudnád, hogy én számolásban miket csesztem már el… Pont ezért figyelek oda annyira minden ilyesminél.
A keverde egy tökjó dolog, de “visszafele”, amikor nem a kész liquid, hanem az alap-aroma mennyisége a kiindulópont, nem egyszerű vele számolni. Értem ezalatt, hogy szerintem sokan vannak úgy vele, hogy itt a 10-30 ml aroma, amit X százalékban kell keverni, és hát a gyakorlati kérdés az, hogy akkor most mennyi alappal öntsem fel? (És az alapon belül még felmerülhet a “nikotinból mennyit” kérdése is, ugye.) Szerintem többek közt ezt a piaci rést látták meg az SnV-k gyártói, akik azt mondják, hogy ne’ a palack, töltsd fel nyakig és nuku fakszni, nem kell számolgatni
A csel a dologban asszem az, hogy a végső mennyiségnek maga az aroma is a része - olyan ez, mint egy beugratós matekpélda…
Én mindig úgy számolok, hogy az összes mennyiséget, ami mindennel együtt van beírom a keverdébe, az meg megmondja mennyi boostert kell berakni. Szóval nem is én számolok.
Ha leellenőrzöm magam, akkor nem szokott ilyen előfordulni. Ott buktam el, hogy az aromára nem gondoltam, csak 10ml van belőle.
Tervben van a keverde frissítése, csak azt még megelőzi pár dolog.
Lehet, igazad van, az snv-kkel kapcsolatban, csak én ebben is látok némi átverést. De tény, hogy finomak.
Kiegészítettem keverdét egy új résszel az elején. Mennyi liquid jön ki az aromámból?
Az alapértelmezett értékek 10ml aroma és 10% -ban keverve. Ezt tetszőlegesen variálhatjátok, majd a Számolás gombra kattintva kiszámolja mennyi liquid jön ki belőle.
Így könnyen kiszámolhatjátok, hogy egyáltalán mennyi alappal érdemes számolni a továbbiakban.
Szerk.: Frissítettem, hogy tételesen írja ki miből mennyi.
Szuper.
A rengeteg agyalástol mentettel meg.