Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy a tegnapi nap szerettem volna használni a Keverdét és egyszerűen az aroma százalék megadása nem lehetséges pontosabban nem reagál a Keverde esetleg másnál is fennáll ez a hiba vagy csak nekem nem akar működni? Válaszokat előre is köszönöm
Szia!
Nekem működik…
Én pont tegnap használtam és működött
Szia! Most is működik! Teljesen hibátlan!
Szia,
milyen eszközről/OS-ről próbáltad? Ez @Donat -nak hasznos info lehet.
OS-en is működik és Pc-n is. Droidom nincs.
OS = Operating System
Win, mac, ios, droid…milyen bőngésző, ilyenek.
Android 13-ról használnám chrome böngészővel sajnos se az aroma százalékot sem a kívánt nikotin erősséget nem engedi megadni
Frissítés: a hiba az én jóindulatomban volt firefox böngészővel hibátlanul működik azért köszönöm mindenkinek
Szia @Bandyta26 először is, üdv köztünk
Ha esetleg Xiaomi telefonod van, azon akadhatnak kompatibilitási problémák. Fontos lenne az eszköz, hisz ez komoly hibát is takarhat.
Hogy kényelmesebben tudd használni az oldalt, van web alkalmazásunk amit ki tudsz tenni főképernyőre, illetve a DIY oldalunkat is ki tudod tenni.
Itt találod az instrukciókat: Web alkalmazás (PC, Android, iOS)
Kedves Kinga való igaz Xiaomi telefonom van és köszönöm a tippet
Sziasztok
Igen, a Liquid Keverdére rá fér némi frissítés, javítás, optimalizásál stb… Elkezdtem, reméljük hamarosan nem lesz vele gond! Köszi
Köszönöm a gyors reagálást, most már működőképes nálam
Sziasztok
Elkészültünk a módosításokkal
az aromamester vg alapú 100as nic-et is árul…és sokan is választják, de itt max 80vg-s nic bázis állítható
A 100VG -t a 100PG alá tettem. Azért gondoltam, hogy ott hagyom most mert eddig is ott volt de egyébként gondolkozom rajta, hogy alulra teszem.
Menjen inkább alulra?
ott tényleg nem kerestem
Szia András
Elméletileg mostmár mennie kell ezen a konfigon is. Majd nézd meg kérlek, hogy minden működik e rendesen. Köszönöm, hogy jelezted
Fentebb is írtam már de igen tökéletesen működik most már köszönöm a gyors reagálást