Nem lesz az sok?
Meglepő de nem…kell bele…
Gondoltam már rá, de soknak tartottam. Teszek egy próbát ezzel is. Köszönöm.
2magon össze esik a vatta hamar kell cserélni vagy pisi…
Szia!
Esetleg a cherry cigarrol, duneről illetve a red M type-ról tudsz nyilatkozni mennyire kokszólnak?
Cherry Cigar és a Dune is finom, a Cherry-t rendszeresen kevertem, kicsit rá is untam. A Dune azért diszkrétebb, lágyabb ízvilág.
Egyedül az M-Type-ot nem kóstoltam egy kiöntött TPA verzíó után. Egyszerűen nem merem. Annyira megosztó íz és engem jól meg is osztott…
Dohányosnak kifejezetten nem kokszolós fajták. 1,5%-2,5% a keverés gyári ajánlás szerint, ilyen mennyiségnél nincs is nagyon minek kokszolni
Akkor mehet podba Szuper!
Fél szemmel, hunyorítva Nem nagyon tudnék jobbat podhoz, ha már kísérletezni kell valamivel, ezekkel kezdeném( á, pod, inkább nem )
Rohangálosnak meg munkába használom csak
Még a la tabi organic4pod koncentrátumokat szeretném majd kipróbálni, csak nem volt egyik boltba se ahonnan rendeltem mostanában.
Bocsánatot kérek, csak a kokszolásra nem válaszoltam! Köszi, hogy megtetted helyettem @Gumikacsa!
- Hetente vattázok a Discovery dohanyízek után.
Ha szépen megkérlek, egy pár gondolatot mondanál a Dune-ról?
Tisztelettel
Bárcsak megtehetném, de ha bottal üttök se vagyok képes normálisan szavakba önteni…
A dune is, mint a legtöbb Discovery inkább száraz, de nem savanyú ill. hamutartó ízű. Lágy, de semmiképpen nem édes vagy túl édes. Mint azok az izesített pipadohány keverékek, amelyek csak valamilyen “mix” fantázia név alatt futnak pl.:
Az ízüket nem tudnám egzakt módon meghatározni, de az elegyük kellemes és nem tolakodó, egésznapos és megunhatatlan számomra…
(…ééés persze némi tipikus Journey kukarica felhang. )
Köszönöm Uram!
Ilyenkor max. lebeszélni lehetne,
azt meg nem tetted
Akkor Enter
Tisztelettel
Én ma hosszú idő után végre kaptam Old Captaint. Vettem is hirtelen felindulásból hármat. ~1.5L bekeverve. Majd spórolok vele
Sokan írtatok a kék villamos liquidről, hát én is berendeltem és nagyon vártam. Óriási csalódás egyelőre Nekem is borzasztóan popcornos meg egyéb meghatározhatatlan ízeket ad. Most egy hetesen kóstoltam rá de még hagyom pár hetet hátha javul valamelyest.
Nekem nagyon hisztérikus a viszonyom a journey/aeon levesekkel. A 10milis szuperkoncentrátumok bármikor jöhetnek (és úgy a discovery széria 90%-a), a longfill változatok közül viszont nagyon sok végezte lefolyóban. Már nem kísérletezek velük, bizalmatlan lettem
Mindenképpen add meg neki legalább az egy hónap pihenést, “ennyi ember nem tévedhet” alapon, nincs mit vesztened!
A sok praktika mind a gyorsabb felhasználhatóságot szolgálja, keverés, rázás, főzés, szellőztetés, de én inkább úgy viszonyulok a témához, mint egy borász a jó konyakhoz: pince, beletölt és vár…
Hogy ne rajtam múljon, nincs praktika, csak szobahőmérséklet és sötétben tárolás és minimum egy hónap. 50/50-el öntök fel mindent is, a 20/120ml-es Journey-ket is, így az arány is a PG felé billen és elég ízes is lesz mindegyik keverésem. Tovább fokozhatja az ízkavalkádot egy jó rda vagy rdta.
Legfeljebb, ha nem jön be az ízvilág, már töltöm is bele az Aromamizer V2-be és ott hipp-hopp elillan a 120ml…
Nagyjából én is ezen tematika mentén szoktam haladni. Bekeverem és tegye a dolgát az idő. Szintén 50-50 es alappal keverek. Ha épp arra járok és van egy percem akkor kicsit megrázogatom, ha több időm van ki is nyitom kicsit szellőzni.
Mondjuk a nikotint én csak a fogyasztás előtt szoktam beönteni.
Mivel a feleségem ízesítés nélkülit használ, ezért nálunk előre van bekeverve 1L 50/50 3as alap, így minden alkatrésznek van ideje elegyedni.