Nálam 3+ hónap után kukoricásodott el nagyon…
Teljesen meg vagyok ijedve. Mi lesz így az Öreg Kapitányommal?
nem tudom mijaza kukorica, én még sosem éreztem, a kék villanyos egy borzasztóan édes kókusz, ha nem jön be itt nem lesz nehéz elpaszolni, sokan szeretik…én pont nem
Nem elijeszteni akarok senkit. Csak sajna én így jártam Journey-k már nincsenek a portámon.
Azért ha belebotolszosz, akkor Journey - Private Reserve - Numero Uno-t ne hagyd ki
Az aroma vonal nálam se, az SnV vonal csak csak néha egy kicsi!
Sajnos utána már minddel olyan érzésem volt, mint egy pixelhibás tv-v, vagy egy horpadt hátuljú autóval lenne…
Reggel meghozta a futár a 3db Old captain-t, egyet gyorsan be is kevertem egy Óóóóriási ballonba( ok, 450ml lett a vége )
Nincs az a , ami miatt izgulni kezdenék! Már a látványa is gyönyörű Csak k…sokat kell rá várni
Még 30nap…
Üdv!
Journeyből én a longfil el presidente-vel kezdtem, keveréskor, kibontáskor elég alkoholos, vegyszeres szaga volt, de ahogy sárgult úgy jött ki az íze, és gyorsan kedvenc lett. Ezen felbátorodva rendeltem egy discovery M-type longfillt, és egy kis 10ml-es WStone-t is. Mindkettőnek alig érezhető szintén vegyszer szerű szaga van kezdésnek, de ez akár jó is lehet, egy hetet hagyom minimum őket aztán elkezdtem kóstolgatni.
Revolut 50/50 base-t használok, smok tfv18 tank.