Esetleg valakinek a journey 10ml-es aromáival vannak tapasztalatai?
SNV-be a kedvenceim, a discovery sorozat összes tagja
(És azért hajt a kíváncsiság mert discovery sorozat, új ízek és a gyári keverési %-okkal nagyon gazdaságos lenne)
https://www.aromaparadise.hu/journey-discovery-white-m-10ml-aroma
Ezt már én is kinéztem szerintem nem lehet rossz…
Üdv!
Tök fura múltkor belefutottam kisebb kóstolás erejéig a Desert Ship snv-jükbe,háát kb mintha más gyártó higított western koncija lett volna(szval ízben kb echte ugyanaz és az ís gyengébb formában),lettek kétejeim a Journeyvel kapcsolatban
Egy pár SNVt kóstóltam tőlűk ez nem tüntfel.Én használhatónak ítéltem.Nem a legjobb van tőlük jobb de ez a keverési arány nekem is feltünt ha igaz akkor gazdaságos…
Nekem most is van itthon egy desert ship snvm. De sajnos az első nincs viszonyítási alapom, de nekem elég intenzív igy elsőre az íze.
Na kiváncsi vagyok…majd véleményezd!!
Rendben, de elég sok érési időt írnak sajna.
Keverés utáni tapasztalatok: A net black sails valami olyan förtelmes illat hogy még az aromás fecskendőt és tűt is a kukába hajintottam
Soha nem éreztem ehez fogható bűzt
Azok szoktak a legfinomabbak lenni
Ehhez a szaghoz nem tudok semmit társítani, az asszony majdnem kibaszott a lakásból
Hát ha még négy hét múlva is ott laksz,akkor kíváncsian várjuk az élménybeszámolót
De ha valaki kíváncsi erre a szörnyűségre
3,6ml hiányzik a 10ml-s aromából,bárkinek felajánlom vákum fóliában hermetikus csomagolásban
De jól tetted, hogy ki hagytad a NET szériát
Te mondtad,hogy büdi
Már az erkélyen pihen az aroma meg a be kevert 30ml liquid is Nem tudom mikor szerzek bátorságot hogy ki öntsem
Theliquidcity.com sokkal nagyobb a kinálat!
Szerk.: De ott sincs sajnos RY4:/
Sziasztok!Nem bírtam ki 1nap után a B&H-ra rá kóstoltam. 50/50 alapba 1%-ot raktam 3as nic 100ml.Frankó dohány íz olyan mint amikor túl szívtad magad cígíből és a füleden is dohány folyik…jó erős karakteres íz…