Várdai IstvánIspy jóvoltából megkóstoltam a Journey / Shake / Jedanaestica 24ml aromát ( kékvillamos ) itt köszönném meg még egyszer
Ez valami elképesztő , szó szerint az összest ízt érzem ( Dupla dohány, dupla karamell, dupla vanília )
Ha valaki szereti ezt az íz kombót, annak kötelező db.
De jó neked ahogy megkóstoltam már rendeltem is, nagyon várom !
Következő rendelés csak journey lesz
Ajánlom a gyári oldalt én is onnan akarok ezentúl venni…az a tuti…
Gondolkoztam ezen én is, a multkor fölmentem rá! Mennyiért szállítanak?
35euro-tól ingyen de holnap rendelek tölük akkor lesz biztos…
Aha, hát azt nem lesz nehéz osszehozni majd akkor beszamolsz! Különben vannak új ízek karácsonyi süti, puszedli stb
belinkeled az oldalt ?
köszi
ez milyen lehet ?
https://journey-liquids.com/en/e-liquids-journey-classic/692-journey-christmas-set-41.html
az utolsóra magyarul van ráírva, hogy kürtöskalács
Igen, ezek az új ízek karira fifty-fifty sansz, hogy édes. Én is gondolkozóba estem azon a kürtöskalácson
Èn a 3.dik flakont pöfèkelem belőle, nagyon rámentem a Journey aromáka, az aktuális kedvenc most a Baklava, a Monkey business,
viszont csalódás a sok pozitív komment után, de azèrt el fog fogyni.
A baklava nagyon édes? Nem merem kiprobalni
Egyáltalán nem túl gejl, jó pár lötyit öntöttem már sajnos ki, de ez valami ultra finom.
Èn is tartottam kicsit tőle, nagyon kellemes csalódás, egèsz nap ezt szívom munka közben, szóval csak bátorítani tudlak, hogy kóstold meg
Köszi szépen, mindenképp! Csak a woods megy egész naposra, most már találnom kell egy másikat is
Èn kicsit besokalltam a kókusztól, abból 2 flakont gőzöltem el, ha azt szereted, akkor ez is ízleni fog szerintem
Ahogy nézem olcsóbb is onnan…
igen de nem az a lényeg Magyarországon nincs…