Akkor mindent bele…
Kíváncsiságból, ti mivel mértek ki 0.5-1-2 mililitereket a Discovery aromákhoz?
Jelenleg 3 csücsül a polcon, még nem tudom hogy kéne kimérnem őket
Én mérleggel. De fura fazon vagyok
Pontosan hogyan?
Mérlegen keverek. 0.01g pontos ékszermérleg. 1ml aroma=1g
Papíron számol, nic,aroma,pg,vg- önt.
De bármi kis fecskendő jó lehet neked(1-3ml körül)
Én 5ml-es fecskendővel.
Igazából elosztom háromfelé és felöntöm háromszorra a 120ml-es flaskát.
Nekem így finom és még egy Discovery dohány sem okozott csalódást.
Minimum 1 hónapot pihen és nem bántom. Kész.
Szia @Balazs_Samu_Nagy Hátha tudsz válaszolni. Van némi Discovery bekeverve. Meddig érdemes érlelni? Olvastam már 1 hónapot meg 3 hónapot is.
Ezeknek is célszerű az 1 hónap
Annyira gondoltam. Amit nem tudok eldönteni, hogy érdemes e kivárni 3 hónapot, hogy ne legyen csalódás, vagy annyival nem lesz jobb.
Nem lepődnék meg, ha ugyanaz lenne ezekben is, mint a 10 milis szuperkoncentrátumokban, kis pg-vel felütve.
Ízre 0 különbség a végeredményben, a pici sokkal gazdaságosabb.
1 hónapot adj neki, elég lesz
Szerk.:
Végül is jobban átgondolva, van különbség. És nem a longfill javára. A picik nyernek mindig
Köszi szépen! Nézegettem a 10 millis aromákat is, de mondom először rákóstolgatok aztán ami tetszik abból mehet.
Ahogy látod az Aisun és a Blendfeelen kívül eléggé közhelyes a sor. Mondhatnám a Vaperina ajánlásával.
Próbáltam összeszedni egy alap kezdő dohány - desszert szettet, hogy lássam milyen.
Cohiba- Mild seven
(A cohiba sc-ből még első naposan is. Füstös nagyon szivardohány. Éréssel kisimul, de az még frissen is üt.)
Nálam a Don Cristo pistachio és a Cohiba a ‘mindig van itthon’
Don Cristoból volt Pistacchio. Annyira durván édes volt nekem, hogy kellett 7-8 hónap mire elfogott.
Azóta sem merek rá sem nézni.
Nem ugyan az az íze a 10ml nek…ha sokat áll az jót tesz a dohánynak…akár 6hónap is…
Nálam a journey-k egy hónap után már jók voltak, de éreztem plusz javulást ahogy telt az idő.
Ha szereted az édeset akkor a don cristo vanilla custard dohányos aroma is finom. Ennek is kell az egy hónap érés.
Szia Sándor!
Pontosan úgy, ahogy megvagyon írva a Többiek álltal. Mivel pont a “pancsolás” részét élvezem legkevésbé, ezért ha nekiveselkedem könnyen beleesem a “túlsokatkevertembedeeláll” vétségébe.
Hátrányom még nem lett belőle. Min. 1 hónap a vitrinbe és kész. Nem rázva, nem keverve.
Köszi szépen!
Amúgy sem baj, ha az elején snv flaskával kezd az ember. Legalább lesz miben keverni és hurcolni késöbb az aromákat. Egy csomót megtartottam a 120ml-esek közül. Ebben érlelem.
Nálam nincs egyszerű sorsuk, de bírják a gyűrődést, pedig egész nap zötyög az autóban vagy kabátzsebben. (un. Érés utáni autó-mata hűtés-fűtés-rázás-szellőztetés.)
2 évig porlasztóztam úgyhogy csak gyümölcs ment. 2 hónapja kezdtem tekerni szóval mostmár jöhet a desszertdohány, dohány. Nem akartam brutál cuccokkal kezdeni így lettek ezek.
Mondjuk a Blendfeel már most érzem, hogy kemény lesz. Olyan füstölt gumicsizma illata van. Latakia és valami ír sör, hát meglátjuk.