Csak egy kis részletesebb vélemény róla, akinek nem megy a gugli tökéletesen lefordítja.
Only vaping!
Csak egy kis részletesebb vélemény róla, akinek nem megy a gugli tökéletesen lefordítja.
Only vaping!
Itt egy magyar videó(nem etalon de a mod tényleg kicsi)https://youtu.be/NIg7GSHdEcw
Szépen illeszkedik a tenyeredbe, nem lesz sem nehéz, sem kényelmetlen
Köszönöm. Igen az nagyon fontos hogy jó fogása legyen, de akkor szerinted azzal nem lesz gond.
Szerintem is akkor ez így jó lesz, ennél drágábbat nem nagyon szeretnék mert még egy szuper tankot is bekéne szerezek a Vertex mellé az egy kicsit szűk, bár az biztos hogy jobb a prolasztónál,
Tank szerintetek Berserker vagy Ares 2 ??? Ez itt a kérdés vagy egyik se
Azt nem tudom, csak 24-es legyen, a 22-es elég bénán néz ki a solon.
Mindkettőt használom klassz tankok,a Bskr-t talán könnyebb megépítenem ,de az Ares úgymond lágyabb ízeket hoz
Igen a Berserkernek nagyon tetszik az építése olyan mint a Vertexnek és azért neki jár egy pont.
Ha arest/ares2-t akarsz érdemes erre az ír boltra ráírni hogy mennyiért postáznák hozzád.10 illetve 15€ darabja kifutó termékként .De pl van paradox boxuk 30€-ert vagy aspire mixx 25-ert.
Képzeld ingyenes lenne a kiszállítás Németországba is
Olyan keveset tudni az Aspire mixx-ről olyan kis furi de van benne valami ami megfogott , de azért az Szerintem nem lenne rossz 40 euróért lenne egy furi kis modom és egy olyan tank ami érdekel
Annyi pénzért ajándék az biztos.Nem ismerem a modot de az aspire nagyon összerakja a dolgait.Anyaghasználat jó és a festésük is nagyon kopásálló.Nekem már nem kell több sbs,amúgy vinném.A paradox mondjuk megingatott,de erős vagyok
Persze hogy benéztem a dolgot és 15 euro a kiszállítást
Érdemes egy e-mailt tolni nekik,lehet hogy tudják azt még lentebb faragni.
Gondolom angol nyelven? Pedig már annyira de annyira beleéltem magam
Igen angolul.Mint mondtam érdemes egy próbát tenni és írni nekik.Sok ilyen oldalnál egyszer beálitották hogy mennyibe kerül mondjuk a külföldi országok közül a legdrágább helyre elküldeni egy csomagot és így egységesítik hogy ne bukjanak rajta.Kis boltnak néz ki,meg az írek szeretnek kommunikálni ,ha leírod mire van szükséged biztos válaszolnak.
Nagyon szépen köszönöm a segítő szándékot, Sajnos ez nem jönn össze. De átgondolom és alszom még rá hogy megéri-e 50 euróért a mod és az Ares 2
Itt a Vaperina-n is volt nem rég használt mixx box,szerintem több is mint 50 €-ért.Bár én nem erőltetem,neked kell eldönteni .Nekem minden 5€ feletti költekezés egy érvágás ami nem horgászatra megy el
Igen ezért is agyalok nagyon mert nem csak a mixx lenne hanem még egy arest2 is