Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem igazán érzem az ízeket. Próbának első keveréshez a Revolut teljesen vegán bázisokat vettem és 40/60 pg/vg arányban kevertem, gyárilag ajánlott aroma aránnyal. Jungle wave-10%, Vampire vape-15%, Call of vape-20% arányban, de csak néha érzek enyhe ízeket, az íllatok pedig erőteljesek.
Szerintetek az alaplével van a gond, vagy az én íz receptoraim vannak kiégve?
Lehet besokaltak az ízlelőbimbóid…pár napig használj aromamentes liquid-et és aztán teszteld újra…ha nem változna addig a szitu más aromával, más setup-pal tesztelve
Szia!
Érési idő megvolt?
Igen meg szoktam várni. Most a call of vapet próbálom amire a gyártó 0-3 napot írt, most 10 napos és párom is (aki nem dohányzott soha) kirágott rágóguminak érzi.
Mi a setup?
Én a tankra gondoltam, milyen huzal, vatta, ilyenek
Vaporesso go gtx 80, 0.2 ohm mesh gtx porlasztó.
Úton van egy Smok morph 3 kit de kb 3 hét mire megjön.
Pedig a mesh ráadásul töményebb. Hány watton hajtod?
Fix 80 w. Nem szabályozható.
Olyan nincs, hogy nem szabályozható.
A porlasztóra rá szokták írni, hogy milyen határokon belül érdemes használni. Ez nekem jónak tűnik, szóval egyelerőre passz.
45-60w van ráírva, de a podomon csak egy tűzgomb van. A teljesítményt csak a porlasztó szabályozza. 4V osztva 0.2ohm az 20 A. 4V x 20A az fix 80 w
Arra gondoltam hogy a túl bio bázisokban elveszik az íz főleg, hogy jelentős vg többlet van benne.
Elveszik, valamennyire, de nem ennyire, kevésbé drasztikus. Pár százalék maximum…
Nincs kezdődő influenza a háttérben? Ha erőteljes illatok vannak, akkor nem szabadna gyenge íznek lennie.
Csak vape, vagy szívsz mellette hagyományos cigit is! Most kezdted az egész vapelést?
Veszek Pure 30/70 alaplevet és megnézem a külömbséget.
Kb 20 év dohányzás után 1 hónapja teljesen leváltottam. Amit elsőre rendeltem kész niksót az elég erős édesítőszer ízű volt, de túl híg a dl podomba és fröcskölt.
Megoldódott a probléma, kipróbáltam másik alaplevet ugyanazokkal az arányokkal, és sokkal ízesebb mint a vegán alaplevekkel.