Sziasztok, kaptam ajándékba decemberben egy nautilus 3s mtl tankot, most izzítottam be, jobban tetszik az mtl vonal mint az eddigi dl. Viszont egy problémába ütköztem… Felkelés után 2-3 slukk után semmi íz nem érződik egész nap… ez miért lehet? Pl melóba 1.5-2 óránként megyek ki pöfékelni, akkor is halovány az íz 1-2 slukkig aztán még annyi se…
Több ízt szívok egyszerre, ízvakság nem lehet direkt ezért váltogatom egy nap is többször… mesh pori van benne 1 ohm-os, 13-15 körül ajánlja a gyártó, 12.5-14 között szoktam szívni…
Valakinek valami ötlet hogy ne pár slukkig érezzem az ízeket benne? Jobban adná ez az mtl vonal, ha éreznék ízeket benne…
Lehet kipróbálnék akkor egy mtlrta-t, nem ezt a pori cserés fajtát… mik a jók? Vagy dl-re ha veszek egy szűk drip tipet meg összébb húzom a levegőt az működhet?
rta függő. Egy amúgy egy szűkebb levegőzésű DL tank működhet mtl-ként szívva…pl a Mason rta vagy Augvape Intake DL. Lényeges az is, hogy single legyen!
Szia. Szerintem előbb próbáld meg magasabb watton. A gyártó ajánlása nem szentírás. Nekem az első gondolatom az, hogy túlhűl ezért nincs, vagy csak alig íz.
Megpróbáltam, 15watton már érzem hogy égeti a vattát raktam bele új pori… 12.5-13 watton ez is ugyanaz, 14.5-15 watton már csak azt érzem hogy beég, visszarakom 12.5-13 wattra akkor pedig nincs égett íz csak enyhe leves… 3 nap alatt ez már a 6-7. pori amit próbálok… kész csőd
Milyen arányban és milyen százalékkal keversz ?
Pedig ódákat zengenek hogy annak a legjobb az ízvisszaadása,és a Millennium GC-nek a porlasztósból. (U.az a porlasztó való mindkettőbe )
dl-ben jó az íz, meg nem lehet hogy 3-4 íz is dl-ben jó, mtl meg alig, csak hiányzik a régi cigi élmény azért gondolkodtam mtl-ben aztán ugye meglepett az asszony mindig is 10% körülre kevertem
Mondjuk vannak ízek amik dl-ben jobban átjönnek (nekem főként a gyümölcsösök), de azért akkora különbség egyiknél sincs, hogy az egyikben semmi a másikban meg hűdejó.
ezért írtam hátha tud rá valaki valamit elfogadom ha az egyikben erőteljes másikban meg mondjuk csak 70%ig annyira jó, de ez annyira halovány hogy botrány és teljes kiégés