Iqos-ról "gőzre"

Jó napot mester, és mennyi lesz a munkadíj?

3 dani mini és egy micro, meg egy dram.

:rofl:

Te is kolléga vagy a Veluxnál ? :flushed::flushed::flushed::flushed::flushed:bakker és tudja :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Átlátok ám rajtatok…ja meg építkeztem is nem is olyan rég. :sweat_smile:

Sárközi doktor maradjon a Dvarw vonalon. A kezdők 75%-a azért nem tud átállni mert a Zeloshoz hasonló zsebnehezékeket ajánlanak. Mert másra épp nem való.

5 kedvelés

@Ispy gondolom megvetted már drágán, de most találtam sima ursa nanot 3000-ért :sweat_smile:

Ugyanott az Ursa Nano Pro 14€ (bronz tagsággal) :slightly_smiling_face:

Nem akarok 2-4 hetet várni, LH hétfőn itt van.

Na étsanyánál “ráhibázott”. Nem jött be anyunak a pod feje, jobban tetszik neki a hagyományos kerek drip (szopóka) és fazonra a “zsebnehezék” :slight_smile:

Úgyhogy van egy fekete Ursa-m is :slight_smile:

2 kedvelés

És kipróbálta mindkettőt?

2 kedvelés

A másikat még nem rendeltem meg

Gőzzel már nincs problémája, csak a pid, drip alakjával, hogy nem “cigi” formájú

Sziasztok. @Slezi, ezt a tipust nézted már? Ez totál iqos hatású.

2 kedvelés

Még nem, köszi

2 kedvelés

Te ezt próbáltad már?
80 euró…
400 mAh
Én próbáltam az aspire viltert, hasonló…
A papír filter használhatatlanul melegszik, csak a műanyag használható.
Íz visszaadás szinte nulla
@Slezi ha rendelsz a vilterhez fejet, szívesen elküldöm, hogy próbálja ki anyukád egyáltalán bejönne e neki hasonló. Illetve megnézem van e üres… Ha érdekel
https://www.lepetitvapoteur.com/en/all-of-our-kits/10479--vilter-pod-kit-aspire.html

Nem próbáltam, csak nézegettem. Nem tudom elképzelni, hogy az iqos ecigi kombó hogyan összeegyeztethető. Nem hiszem, hogy ugyanazt hozná, mint az ecigi :roll_eyes: Bár a mai fejlesztések már lehet elég jók.

Kedves mamának mutasd meg még a Wenaxot . Ízben, gőzben hozza az Ursat. Én jelenleg a 2 helyre raknám Pod kategóriában.

2 kedvelés

köszi, max a Weben, nincs kedvem még egy Pod-ot szívni :slight_smile: :smile:

@anon75939458 megnyugtatására két (és +1 a lányom ) új elégedett Pod szívóval gazdagodott a Vape közösség (@Peva71 @Slezi ) :wink:

3 kedvelés

Esetleg az új Innokin Endura Apex?
A driptip hasonlít a normális cigarettához

2 kedvelés

Én de szerintem ,mondhatom @Elek_Segits nevében is,
hogy nagyon örülünk :slight_smile:

Druszám viszont először képen mutasd meg anyukádnak a Wenaxot,
ha tetszik neki, nem a jövő héten hanem utánna tudok neked küldeni próbára ha kell.
Megint egyet kell értenem @Elek_Segits kollegával a nejem meg azóta is azt használja.

Tisztelettel

3 kedvelés

Endura Apex, vagy Wenax, vagy Aspire … Ez a kérdés, válasszak … (Pilvax után szabadon) :slight_smile: