Igen, ez leginkább akkor van, amikor 45ezerért veszik meg a valójában 15-20 ezerért is elérhető kiteket.
Aztán azt hiszik 35ezret ér leharcolt állapotban is.
Én ha eladnám a modjaimat,kazánjaimat,nem kapnék érte annyit amennyiért vettem.
Senki nem fog adni egy hibátlan daniért 120 ezret
De ez kereslet-kínálat opció
Lehet, hogy nonstop markolod és emiatt izzad a tenyered …én nem érzem csúszósnak, sőt.
Egy utolsó tipp még a Steam Crave Hadron Mini DNA100C 81 $-ért
Ez természetes.
Én sem szoktam a legtöbb kazánomért modomért annyit kapni amennyiért vettem.
High End kazánokon nagyjából 30% bukó van.
De pl. egy 4 éves Dvarw klónt dupla annyiért adtam el anno, mint amennyiért vettem.
És az eredeti Dvarwon is kb. 20% bukóm volt korábban.
Danit én pl. 60 alatt biztosan nem adnék el újszerű állapotban, igaz, nem is tervezem eladni.
ZQ-t viszont picit másként kezelem a piac jelenlegi állása miatt, szerintem aki megveszi ennyiért jól jár vele és én sem bukok.
*És ez egy elég vaskos akció volt készletkisöprés miatt, nem 90$ az eredeti ára, hanem 140$ környéke lehet adókkal együtt.
Amit Évától vettèl akciósan ?
Jó áron átveszem a danit.
Nem, amit a gyártótól vettem, vagyis a szlovák forgalmazótól pontosabban.
Onnan is volt Dvarwom.
Kb. olyan áron adtam én is, mint amikor Évától vettem, az is 30 környéke volt.
120+ szállítás és az én ujjlenyomatom ?az neked nem ér semmit ?
Tudom a policének igen,de azok nem adnak érte pénzt
Most 47 ,de nem is venne senki ennyiért,csak én
Ha nem tudná itt mindenki,hogy 40ért vetted azt mondanám 30 akármennyiért rendben használtan de így nem jó…
Ez így kb. 0 érvelés.
Senkit sem érdekel, hogy én mennyit adtam érte, néhány tagot leszámítva.
A termék értéke számít, nem a vételi ár.
Ennyi erővel, ha egy félnótás elad nekem egy Danit 20ezerért és ezt mindenki tudja, egy hét után pedig eladom, akkor nekem kötelességem 10 ezerért adni.
Nehogy már annyiért adjam el, amennyiért vettem.
Ja neked van igazad.
Akkor szólj nekem is,én nem adom el
Részemről is lezárva.
Ha nem tudunk érveket ütköztetni, akkor nincs értelme folytatni.
JAA…Nem csak néha csúszósnak érzem,nem markolászom egyfolytában.Nem egy izzadós fajta vagyok.
A fém részét gondolom csúszósnak,van amikor az van a tenyerem,ujjaim felől vape-elés közben.Magyarán forgatom néha.Az ún.“bőrös” felület az tapad rendesen.
Nem érvelek ezt csak én így látom és .
Ez így van! Kereslet-kínálat piac van. X éve vedtél egy lakást X milláért. Most 3X milláért mennek ezek a lakások senki nem várhatja, hogy eladd X milláért! De ez minden fronton igaz. Beszélhetnénk autóról, kenyérről, húsról!
Én is így árazok, mert ha kinézek valamit és hirtelen 20%-kal drágább lesz, az sem fog senkit érdekelni, nekem meg nincs végtelen pénzem. Az árat az határozza meg, hogy most mennyibe kerülne.
Basszus, ezt a filmet én is láttam már valahol…