21700 MOD vásárlás

Sziasztok!

21700as 1 akus modokat nézegetek.Fat rabbit solo 2 ,Nitrous 22’RTAhoz.Plusz a többi ami megtetszik….:joy:

Az összes RTA csak SS lesz mind.:slightly_smiling_face:

A Danim kap egy dvarw dl flt.

A kiszemeltek:

Egy modot szeretnék ami nem esik szét 3 hónap alatt nem reped és jó is.Tudom még egy Dani.:joy:Ezt ilyen utcai szaladgálós modnak szeretném.

Vagy ha van ezeknél jobb és 21700 szívesen várom ötleteket tanácsokat.Alien coil 45-50w gőzölök.

Bd vape Box Rayden 100W V2.0 SS vagy ezüst vagy fekete.

Dotmod dotbox 100.

YiHi SXmini SL Class V2

Geekvape Ageis max 2 ,max 100

5 kedvelés

Dotmod jó de kopik esést és az olajat nem szereti bár ezeket más mod se szereti.Kicsi ahoz képest,hogy 21700-as

6 kedvelés

Köszönöm.

Így a Nitrous 22 rta még jól is állna rajt.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szia, a Dotmodot hónapok óta használom, teljes mértékben elégedett vagyok vele. :+1: Tényleg kicsi, de én pont ezért szeretem. Külön tetszik, hogy 18650-esként és 21700-asként is lehet használni. Menü rendszerre sem lehet panasz. Stabil a működése. Ár-érték arányban megfelelő.

A többit nem ismerem.

6 kedvelés

Bd Vape, én is szemezgettem vele, de azt halottam , hogy az alsó része miatt nem áll olyan stabilan. Nálam alapból könnyen borul minden :))) Dotmodot terveztem, de úgy néz ki elcsábulok erre: Pioneer4you by SXmini IPV V200 19euroért

5 kedvelés

Szia János!
Egyébként a Dotmod akkumulátor kezelése milyen egy Danihoz képest?
Szerintem ez is tényező lehet a megfelelő mod kiválasztásánál.

4 kedvelés

Szia John! Ugyan olyan jó.

5 kedvelés

Köszönöm a válaszod.
Akkor úgy,hogy nem ismerem,annak ellenére én is adnék egy esélyt a Dotmod-nak.
Sajnos a festék kopás előbb-utóbb mindegyiknél előjön,kivéve ha műanyag házas.

6 kedvelés

Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem is jó az akkumulátor kezelése és bár rá lehet tenni DL tankokat is, a mérete miatt úgy vettem észre, én szívesebben használom kisebb tankokkal. Ezt is érdemes figyelembe venni.

Kb. így alakulnak az arányok:

8 kedvelés

Igen sajna borul szinte azonnal.A képen is látszik hogy csak az aksi kupakon áll ha állítva rakod le.

6 kedvelés

Mint kezdő, nekem a vattázás sem mindig 100%, fektetve meg folyhatok (Kb 6 vattázáson vagyok túl), pedig az a limitált sárga kivitel nagyon bejött :star_struck:

6 kedvelés

Közvetetten ugyan, de meg kell dícsérnem a Lost Vape Thelema Solo-t a 21700 kategóriában, illetve a pontos elektronikája, strapabíró kialakítása miatt :slightly_smiling_face: sajnos kopni az is kopik…nem tudom, kapható -e még valahol, nekem nagy pozitív csalódás volt. 2 éve csapom-vágom.

5 kedvelés

Igen, kapható, láttam még belőle 40 euróért. :+1:

4 kedvelés

Az említett YiHi SXmini SL Class V2-vel “kacérkodok” régóta, ennyiért megérős szvsz.
(mer még nincsen Yihi chip-es mod nekem)
https://www.sourcemore.com/yihi-sxmini-sl-class-v2-mod.html

4 kedvelés