Szia! Annyiból már ki jön egy nagyon jó DNA-s készülék is. Ne kapkodd el azt tanácsolom. Sőt kéz alól is ki lehet fogni. Én elfelejteném a Lost Vape és hasonló budget kategóriát. Ahogy Jani is írta párat kikukázol mire rájössz, hogy még egy Danihoz képest is mínuszban vagy.
Itthoni Packeta pontra is kérheted +3,5 €
Mihez képest? Facen 25-30 ért dobálnak leharcolt darabokat.
Nem néz az ki olyan szörnyen.Ámbátor mindenkinek más az ízlése.Nekem tök OK.
Tanúsíthatom,remekül működik nálam.Nem éppen egy zsebbarát mod a súlya miatt,a fogása viszont remek,bár kicsit “csúszós”.
Annyira valóban nem adom olcsón, bár nézőpont kérdése, tekintve, hogy még 3FVapen is 90-100$ volt adóval és szállítással együtt, sosem 67$.
Lehet, hogy valaki a Taifun GT One árát is sokallta, viszont elvitték és szerintem a vásárlók is jól jártak vele.
32-ért adtam.
Maga a kazán újonnan 100€.
A pótalkatrészek pedig: pótpalást 20€, szervíz szett 10€, levegőbetét 8€ környéke.
A huzal és a vatta is piaci ár alatt van fent.
Nyilván 50-60%-kal olcsóbban nem fogom adni a cuccokat. Főleg újszerű termékek esetén.
A hirdetés nem azoknak szól, akik pl. 30-40-ért szeretnének újszerű Danit venni.(csak példaként)
Akkor a korrektség jegyében, mivel tényleg nem akarok egy óriás gumicsonton rágódni
ÉN sokallom ennyiért
Ami a modot, meg azt illeti, hogy megér-e ennyit, elégedett ZQ Essent felhasználó vagyok, a másodikat fogyasztom belőle, eszem ágában sincs megválni tőle.
És nem, jelenleg nem kapni ennyiért normális DNA modot.
Talán most a Thelema solo DNA az alja, az 100$ környékén megfogható újonan, viszont minőségben a quest chipes mod érzetét hozza, bőven bele lehet kötni.
A linkelt 3fvape-féle olcsósított beszerzésen is ott volt a postaktsg., de mivel náluk is kifutott, nem nagyon tudok olcsó dan-ra javaslatot helyette
Viszont a ZQ szééép
Jelenleg fellelhető alternatíva a piacon ami hozza ugyan ezt az állapotot! Nehéz lenne választani!Árban ugyan ott van mint a ZQ!
Pont őt akartam linkelni csak a V2-t
Kb. 35ezerbe beleférne áfával illetve postai ügyintézési díjjal együtt.
Tévedtem mert nekem mint korábbi vásárló 54£-ot nem 69£-ot mint ahogy a linken látom.
Azt én nem venném! Inkább használt SL Class!
Az is van
@Janos_Groszeibl
Ezt akkor leírtam, amikor ajánlottátok is, hogy én akkor megvettem és a végösszeg nagyon nem ennyi volt.
EU vámszabályozással szerintem tisztában van mindenki, aki szokott Kínából vagy más nem EU-s országból rendelni.
Az Áfát vagy a vásárláskor ki kell fizetni az adott webshopban vagy az országba érkezéskor még plusz kezelési díjjal.
Nekem az Áfa+szállítási költséggel egyben több, mint 90$ volt.
A 3Fvapenél a szállítási költséggel volt olyan opció, hogy benne volt az adó is.
Nem tudom valaki vett-e még akkor onnan, ő tanúsíthatja a korrektség jegyében.
De ennyiért is jó vétel volt.
@Gumikacsa Rendben, tiszta sor a dolog.
Viszont te is akkor rendelted az egyiket akcióban 3FVaperől?
Emlékszem …Az árazásod a te dolgod a véleményem nekem sok De itt ajánlottam is mint lehetőséget a kérdés feltevőjének.
35ezerből kijött kb.
Köszi!
Kb. ennyire jön ki.
Csak amiatt tettem szóvá, hogy ne az legyen, hogy 26ezer Ft-os MOD-ot árulok 35-ért.
Valóban ezt a terméket nem árulom olcsón, ezt elismerem.
Az árképzést az indokolja, hogy jelenleg nincs olyan DNA mod, ami a közelében lenne minőségben és árban.
Elnézést Spam-ért.
Sac/kb. A hülyének is megérte…
Jó ár…
Na ez így korrekt. Maradtam volna csendben
Láttunk itt már ennyiért kissé lepusztult, csak néhányszor leejtett, alig pár hónapig koptatott, minden igényt kielégítő óooocó geekvape kitet, alig használt porlasztóval. Azoktól nem tudom sírjak vagy sikítsak