Innokin mod

Szia! Annyiból már ki jön egy nagyon jó DNA-s készülék is. Ne kapkodd el azt tanácsolom. Sőt kéz alól is ki lehet fogni. Én elfelejteném a Lost Vape és hasonló budget kategóriát. Ahogy Jani is írta párat kikukázol mire rájössz, hogy még egy Danihoz képest is mínuszban vagy.

3 kedvelés

Itthoni Packeta pontra is kérheted +3,5 €

4 kedvelés

Mihez képest? Facen 25-30 ért dobálnak leharcolt darabokat.

2 kedvelés

Nem néz az ki olyan szörnyen.Ámbátor mindenkinek más az ízlése.Nekem tök OK. :saluting_face: :slightly_smiling_face:
All Right Ok GIF by RTL

2 kedvelés

Tanúsíthatom,remekül működik nálam.Nem éppen egy zsebbarát mod a súlya miatt,a fogása viszont remek,bár kicsit “csúszós”.
Ice Slipping GIF

4 kedvelés

Annyira valóban nem adom olcsón, bár nézőpont kérdése, tekintve, hogy még 3FVapen is 90-100$ volt adóval és szállítással együtt, sosem 67$.
Lehet, hogy valaki a Taifun GT One árát is sokallta, viszont elvitték és szerintem a vásárlók is jól jártak vele.
32-ért adtam.
Maga a kazán újonnan 100€.
A pótalkatrészek pedig: pótpalást 20€, szervíz szett 10€, levegőbetét 8€ környéke.
A huzal és a vatta is piaci ár alatt van fent.
Nyilván 50-60%-kal olcsóbban nem fogom adni a cuccokat. Főleg újszerű termékek esetén.
A hirdetés nem azoknak szól, akik pl. 30-40-ért szeretnének újszerű Danit venni.(csak példaként)

3 kedvelés

Ha már akkor ragaszkodjunk az igazsághoz

2 kedvelés

Akkor a korrektség jegyében, mivel tényleg nem akarok egy óriás gumicsonton rágódni
ÉN sokallom ennyiért
Ami a modot, meg azt illeti, hogy megér-e ennyit, elégedett ZQ Essent felhasználó vagyok, a másodikat fogyasztom belőle, eszem ágában sincs megválni tőle.

És nem, jelenleg nem kapni ennyiért normális DNA modot.

Talán most a Thelema solo DNA az alja, az 100$ környékén megfogható újonan, viszont minőségben a quest chipes mod érzetét hozza, bőven bele lehet kötni.
A linkelt 3fvape-féle olcsósított beszerzésen is ott volt a postaktsg., de mivel náluk is kifutott, nem nagyon tudok olcsó dan-ra javaslatot helyette​:thinking:

Viszont a ZQ szééép​:smile:

5 kedvelés

Jelenleg fellelhető alternatíva a piacon ami hozza ugyan ezt az állapotot! Nehéz lenne választani!Árban ugyan ott van mint a ZQ! :grin:

5 kedvelés

Pont őt akartam linkelni csak a V2-t :slightly_smiling_face:

Kb. 35ezerbe beleférne áfával illetve postai ügyintézési díjjal együtt.

Tévedtem mert nekem mint korábbi vásárló 54£-ot nem 69£-ot mint ahogy a linken látom.

5 kedvelés

Azt én nem venném! Inkább használt SL Class!

2 kedvelés

Az is van :sweat_smile:

4 kedvelés

@Janos_Groszeibl
Ezt akkor leírtam, amikor ajánlottátok is, hogy én akkor megvettem és a végösszeg nagyon nem ennyi volt.
EU vámszabályozással szerintem tisztában van mindenki, aki szokott Kínából vagy más nem EU-s országból rendelni.
Az Áfát vagy a vásárláskor ki kell fizetni az adott webshopban vagy az országba érkezéskor még plusz kezelési díjjal.
Nekem az Áfa+szállítási költséggel egyben több, mint 90$ volt.
A 3Fvapenél a szállítási költséggel volt olyan opció, hogy benne volt az adó is.
Nem tudom valaki vett-e még akkor onnan, ő tanúsíthatja a korrektség jegyében.
De ennyiért is jó vétel volt.
@Gumikacsa Rendben, tiszta sor a dolog.
Viszont te is akkor rendelted az egyiket akcióban 3FVaperől?

Emlékszem …Az árazásod a te dolgod a véleményem nekem sok De itt ajánlottam is mint lehetőséget a kérdés feltevőjének.

Egy jóképű ismerősöm igen… :grin:

3 kedvelés

35ezerből kijött kb.

Köszi!
Kb. ennyire jön ki.
Csak amiatt tettem szóvá, hogy ne az legyen, hogy 26ezer Ft-os MOD-ot árulok 35-ért.
Valóban ezt a terméket nem árulom olcsón, ezt elismerem.
Az árképzést az indokolja, hogy jelenleg nincs olyan DNA mod, ami a közelében lenne minőségben és árban.
Elnézést Spam-ért.

1 kedvelés

Sac/kb. A hülyének is megérte… :rofl:

Jó ár…

2 kedvelés

Na ez így korrekt. Maradtam volna csendben :woozy_face:

Láttunk itt már ennyiért kissé lepusztult, csak néhányszor leejtett, alig pár hónapig koptatott, minden igényt kielégítő óooocó geekvape kitet, alig használt porlasztóval. Azoktól nem tudom sírjak vagy sikítsak​:smile: