Tegnap megtörtént az üzembevétel. Ismét csatlakozom Kinga megállapításaihoz, ez egy nagyon komoly eszköz az ízek terén, mert szokatlanul nagyon jön belőle. Annyira, hogy ma azon tűnődtem, a desszertes leveseket duplájára kell hígítanom. Végül a levegővel kompenzáltam. Belül, a deckben eleve kb. 50 %-ra tettem a levegőt, kívül viszont nekem kellett az 5 lyukú, mert egyébként úgy éreztem, brutál nagy a th és az íz is az egyébként máshol bejáratott levesnél, ugyanúgy 12 w-on. Ebből következett talán az, hogy ma csak ezt szívtam és még így is elég volt 8 órára egy tank, máskor ilyenkor elfogy 7-8 ml, vagy több. Eleinte észrevettem a szörcsögést akkor, ha a két használat között eltelt egy óra kb. Aztán rájöttem, hogy mivel előtte felülről bontottam a tankot, nem húztam meg eléggé a tetején a Kinga által sörnyitósnak nevezett csavart a “sörnyitóval”. Pótoltam ezt, ennek ellenére (vagy még korábbról származóan) azért jött a számba némi szörp. Összességében három erőteljes befúvás (ami sok rta-nál nagyon kontraindikált) rendbe hozta a tankot annyira, hogy ma már nem is jelentkezett ilyen gond. Az igaz, hogy a leggyatrább vattával vattáztam (Wotofoo cipőfűzős) ami korábban semmihez sem volt jó, most is ez van benne és GA 26-os Kantal kerítésdrót szálhuzallal tekertem. Összességében ez egy nagyon hatékony ízbajnok, az biztos. Meglepően az.
14 kedvelés