Ares 2 glass casing

Sziasztok. Tud nekem segíteni valaki hogy honnan tudok rendelni az Ares 2-re üveg palástot mert az enyém összetörött.

2 Likes

innokin ares 2

4 Likes

Irtam magánba.:slightly_smiling_face:

4 Likes

Ez a legjobb ami azzal a szép, de sokak szerint sz@r rta-val történhetett :smiling_face_with_horns:

3 Likes

Nekem nem volt bajom vele. De ha tudsz valami jobbat meghallgatom mert úgy néz ki hogy másik kazánt kell vennem.

4 Likes

Szia!
Nem sok esélyt látok a palást beszerzésére, mivel ezt az RTA-t már nem forgalmazzák.
Mint írtad, elégedett vagy vele, így akár egy Finale
is alternatíva lehet számodra.
Van is róla itt egy teszt:

Ez még beszerezhető.

4 Likes

Nekem is eltört 3 éve…. Egyfajta megkönnyebbülés :roll_eyes::grin:

2 Likes

Van még palást hozzá sok helyen beszerezhető.De az ár + szállítás összeadódásával nem ér annyit…..

4 Likes

Pénzért gondot… :roll_eyes::grin: persze van aki szereti, ragaszkodik hozzá :hugs: csináltatni is lehetne hozzá…akár fémet, de az megint a trabantba v8 esete…:thinking:

1 Like

Én AIO-t használok (nem potyára :slightly_smiling_face:), de szerintem a többiek szívesen ajánlanak rta-t ha leírod melyik íztípust preferálod jobban (dohány, gyümölcs, desszert)
Szeretjük más pénzét IS értelmesen elkölteni :slightly_smiling_face:

3 Likes

…Hóvégén… :roll_eyes::thinking::sweat_smile:

Szia! Pontos méretet tudsz? Nekem lenne 25mmx20mm Ares, Ammit,Siren kompatibilis. Nem tudom Ares 2-re jó vagy sem.

6 Likes

Szia. Köszönöm!

5 Likes

Szia 22mmX22mm ez nagy rá. De azért köszönöm hogy segíteni akartál.

5 Likes

Szia, néztem még tegnap én is vagy hét helyen, de mindenhol azt írta, hogy sold out. :slightly_frowning_face:

Lehet, hogy más után kell nézned.

A Finalet én is láttam és ahhoz palástot is…

6 Likes

Szia. Hát nem mai darab :slight_smile: . Köszi hogy utána néztél!

6 Likes

Ja, csak most látom, hogy Te találtál…de ha nem éri meg, akkor mindegy is…

Nagyon sok jó rta fellelhető, remélem lesz új kedvenc. :+1:

6 Likes

Ha rámírsz délután,ares,de 24 tuti van otthon.

7 Likes

Tudsz esetleg valamit ajánlani?

6 Likes

Én még nagyon kezdő vagyok az építésben. MTL-ből csak a Cthulhu Valor-t ismerem, szeretem és ajánlanám is.

De a többiek jóval tapasztaltabbak ezen a téren, bízom benne, hogy ajánlanak Neked valamit az Innokin helyett.

Meg akkor leírhatnád a preferenciáidat is, úgy biztosan könnyebb lesz. :slightly_smiling_face:

7 Likes