Hát, ez nem jött be nekem… 4 gyógyszertárban voltam, de nincs. Mindenhol hülyén néztek. Ami volt meg szűk, és képtelen volt felvenni az aromát, így a kezembe sikerült állítani
Gyógyászati boltot ajánlottak, hétfőn megnézem.
Szia. Én a liquid-aroma-tol rendeltem 10 cm (átmérőre nem néztem, örültem, hogy találtam) a héten jópár dologgal együtt, kihasználva az akciót.
Az lesz nekem is, de tegnap 3 futár jött, hétfőn jön a tankom.
Nincs az az isten, hogy ebben a hónapban én újabb futárokat várjak
Még csak hó eleje van. Ismerve ezt a “szakmát”, ezzel kapcsolatban augusztus utolsó napján még megkérdezlek.
Most komolyan azt irod h sogoroknal nem lehet kapni gyogyszertarban? De ha itthon probaltad az is ugyanaz a kategoria Esku szakadok a rohogestol Bar lehet drogosnak neztek csak nem akartak megbantani
Nem sogiéknál volt, mert haza jött a csomagom.
1 Helyen értették mihez kell.
2 helyen pakolták ki az összes injekciós tűt. Ráadásul csak 10ml-s fecskendőt kaptam. De annyira gagyi, hogy még a gumit is kisporolták a felhúzónál.
Hagy ne kezdjem atgondolni ennek a jelenteset …
Nálam injekciós tű helyett fültisztító pálcika műanyag nyele van benne. Sokkal jobb, hidd el. Hosszabb, vastagabb, a glicerinnek kell legalább 1 mm-es belső átmérő. Nem én találtam fel a spanyolviaszt, a fiam adta. Az eldobós fecskendő végébe az a műanyag cső simán beleszorul. Ezek után én már soha nem tennék bele tűt. Csak a kínlódás volna, mert nagyon lassan szívná fel a liquidet. Nézd a képet. A fecskendő végét kicsit meg kell tágítani, pl. órás csavarhúzóval, és belemegy. Keveréshez, tankba töltéshez nem tudnék elképzelni jobbat.
Köszönöm a tippet, de sajna ez nem járható út. Mert nem vennék 200db-osban.
Nekem ilyenem nincs, mert spary-vel tisztítóm a füleimet.
Már leadtam a rendelésem egy normális fecskendőre, tűre az aromák mellé.
De ettől függetlenül… hétfőn benézek egy gyógyászati boltba, aztán lehet, akkor nem kell másoknak felesleges köröket futnia.
Szia!
Bizonyára máshol is lehet kapni, de én innen rendeltem annó párat.
Hy
Nem kérdeznék semmit, én 100 150 50 20 5ml-eket szoktam venni évente 1x, gyógyszertárban a leg olcsóbbak mindenhol máshol 3x áron adják sajnos. 5ml ből is elég 3 db és csak ahhoz tű a aromák kimérése miatt, én már máshoz nem használok spec.50 ből is pár db kell csak holttérmentes az a nem gumis könnyebb mosni is