Sziasztok. Kezdő vagyok , egy Eleaf Ikuu i80 - am van , szeretnék hozzá " építős" tankot. De sajna nem tudom , hogy melyikek lehetnek kompatibilisek a készülékemmel. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Dl , a keret háát olyan 30 ig belefér.
Akkor passz.
Bár a 3000mah elég necces, olyan 30 wattig még okés.
Ha ilyen 40-70 watt, akkor inkább egy dual 18650-es mod kéne.
Ha nem szabunk " keretet" akkor , lenne ötleted?
Mondjuk sejtettem , hogy ajánlatosabb lenne egy másik Mod.
Itt lenne még egy kérdésem !
Az aliexpress - ről érdemes e mondjuk Mod- ot rendelni?
Nem a keret a gond, hanem nem dlezek.
Aliról lehet, attól függ mit, meg melyik shopból.
Szia. Én azt mondanám minden féle képpen single rta legyen. Az a kettő ami eszembe jut most hirtelen a blotto single (23mm-es) vagy a blaze solo (25mm). (Egyiket sem próbáltam de nem hallottam rosszakat róluk)
Mondjuk nekem a blaze solo valamiért nem volt szimpatikus. De már meg nem mondom hogy miért. Egyébként én inkább javasolnám a sourcemoreos vásárlást mint az alit, azzal nem lősz mellé es ugyanúgy sok idő a szállítás.
Ha nem rettent el a használt rta, akkor ezt ide elejtem…
https://vaperina.cc/t/ofrf-gear-rta-clon/25473?u=gumikacsa
Icipici ízbomba, 25-30W elég neki. Ennyit simán megér próbának.
Alliexpres helyett inkább Sourcemore ott kimondottan csak ecigis dolgokat forgalmaznak. Allin sokszor kereső se dob fel semmit nekem ilyen termékekről.
Nem ismerem az oldalt , most ránéztem , elég jó árak vannak. Megbízható oldal?
Igen,teljesen. Mondjuk elvből csak virtuális kártyával fizetek pici sárga emberkéknek, de teljesen korrekt,régi, bejáratott bolt.
Naggyon batáti árakat látok ez tetszik.
De ha bejáratott , megbízható akkor bele is vágok , ugyanis látok olyan készüléket ami nekem bejönne , és 15 Mátyással olcsóbb , mint itthon.
Ha itt keresőbe beirod Sourcemore sok topikot fog fel dobni,én még nem rendeltem onnan de sokak szerint megbìzhatò
Regisztrálj be az oldalra, úgy nézz körbe náluk. Belépve mutatja a végleges árakat, emlékeim szerint az első vásárlásnál még nincs náluk kedvezményes ár(?), csak a másodiktól; legyen bármilyen apróság is az első. Legrosszabb esetben vagyunk itt egy páran,akik vettünk már tőlük ezt-azt, valaki csak van a közeledben, segít!
Én is otthagytam már náluk a hónapban 65 USD-t, és még csak 7-e van…
Vape cuccok terén nekem még nem adódott gondom az Ali-val (más már volt hogy nem jött meg, vagy törve) Igaz csak tankokat rendeltem és rendben jöttek, pont mint ahogy a képen látszott.
Sourcemore-t én is javaslom.
Emlékeim szerint 3 hét alatt érkezett meg.
A Specialpak Line szállítást érdemes választani, ebben benne van a vámolás stb, így nem lesz semmi plusz, váratlan költséged.
Arra figyelj, hogy ha a kiválasztott tétel Pre Order státuszban van, akkor azt még nekik is be kell szerezniük, vagyis bizonytalan mire kaphatod meg.
Szerk: le is adtam ott egy rendelést megnézem mit tud nyújtani a single 21700-as Argus XT, $30 + $11 szállítás elég baráti szerintem