AliExpress Rendelés

Sziasztok!
Érdemes az oldalról rendelni, ha igen mekkora összegben? Tankokat/porlasztókat/coilokat?
Benne van a vám mind mondjuk a sourcemore-ban?

Szia!

Inkább a Healtcabin.com vagy a sourcemore.com oldalakról rendelj mert lényegesen olcsóbb.

4 kedvelés

Az “ali” mindig lutri,meg ki tudja milyen minőség.?

4 kedvelés

Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy Aliexpress rendelését nem a megadott címre kézbesítették, hanem egy közelben lévő Pick Pack pontra?
Vagy ez most csak nekem újdonság?

7 kedvelés

Szia ! Eddig csak a Temu járt így el … Nemrég módosították az Ali ÁfSZ-ét és lehet átvették a Temu módit … :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Igen már volt benne részem. :face_with_diagonal_mouth:

6 kedvelés

Köszönöm a válaszod,akkor valószínűleg nem vaklárma volt az sms èrtesítès,amit kaptam.
Csak azt nem èrtem,hogy a Sameday futárszogálat, hogy
kerül a kèpbe. :thinking:
Eddig mindig a postás srác hozta címre az Alis csomagjaimat.

6 kedvelés

Rég rendeltem Ali-rol… De akkor már erre is kell számítani :face_with_peeking_eye:

5 kedvelés

Nekem általában Express One hozza/hozta de volt amikor Packeta csomagpont lett a vége. :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 kedvelés

Èn nem is tulajdonítottam különösebb jelentősèget az
sms èrtesítèsnek,amit 25.-èn kaptam.Na mindegy,holnap
felkeresem a Pick Pack pontot,hátha mèg nem küldtèk
vissza Kínába a csomagot. :sweat_smile:
Egyèbènt a Sameday futár cèget,csak azèrt hoztam fel,
mert napi szinten látok ilyen autót a munkahelyemen,
ès az ő honlapjukon találtam meg a tracking számomat.
Èrthetetlen számomra ez az agyonbonyolítás.

6 kedvelés

Az utóbbi egy évben hozta már ExpressOne (leggyakoribb), DPD és talán 2x vitték PickPack pontra (Sameday, ahogy neked is).
Az Ali fiókodban az Orders-nél mutat is aktuális shipment státuszt, meg tudod nézni a tracking számot is (akár átmásolhatod pl. a 17track-be), így ellenőrizheted hogy kamu sms-t kaptál-e.

Gondolom Temu “nyomásra” jelentősen gyorsult az Ali, kb 1-2 héten belül mindig megérkezik (eddigi rekord 6 nap, Csüt. rendelés, köv.Sze. kézben), cserébe nem tudod ki hozza vagy hol landol :joy:

7 kedvelés

Amúgy meg elég határeset a 25-e, ha jól rémlik talán 5-7 napig tárolják (nem tudom pontosan), de már esélyes hogy készülődik vissza a feladónak :thinking:

6 kedvelés

Ennek már utánnanèztem,remèlem mèg holnap nem
kell a reptèrre is felutaznom emiatt,hogy elcsípjem a járatot. :sweat_smile:

7 kedvelés

Végül sikerült átvennem a csomagomat az átvevőhelyen, azonban ott nem kaptam érdemi információt a csomag megőrzési idejével kapcsolatban. :slightly_frowning_face:
Egy másik dolog, ami nagyon meglepett,nézegettem Aliexpressen drip tip-eket, illetve rta-kat is.
Lehet, nálam van valami gond (amit kétlek), de minden esetben azt az üzenetet írja a rendszer, hogy az ön országába nem szállítható. :thinking:

7 kedvelés

Ez már nekem is feltűnt, hogy a nemrég rendelt Coilology tekerést nem tudtam kosárba tenni.:face_with_diagonal_mouth: Ahonnan rendeltem “bolt” már csak vatta kapható.

7 kedvelés

Az szép, ha már az amúgy leggátlástalanabb Ali is becsicskult :open_mouth::thinking:

7 kedvelés

Váltsál másik devizára (usd, eur, huf)…nem mindig, de sokszor ez megoldás volt

4 kedvelés

Csoda, hogy a fasttech után ilyen sokáig nem csapott le a rendszer a shopra :face_with_diagonal_mouth:

7 kedvelés

Hát jah…de az Ali rohadt nagy és szövevényes egy valami :thinking::grin:

7 kedvelés

Próbáltam,így legalább látom,a kínálatot,de kosárnál,már jön is az üzenet.
Pedig csak drip tip-ről van szó. :slightly_frowning_face:

6 kedvelés