Sziasztok!
Érdemes az oldalról rendelni, ha igen mekkora összegben? Tankokat/porlasztókat/coilokat?
Benne van a vám mind mondjuk a sourcemore-ban?
Szia!
Inkább a Healtcabin.com vagy a sourcemore.com oldalakról rendelj mert lényegesen olcsóbb.
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy Aliexpress rendelését nem a megadott címre kézbesítették, hanem egy közelben lévő Pick Pack pontra?
Vagy ez most csak nekem újdonság?
Szia ! Eddig csak a Temu járt így el … Nemrég módosították az Ali ÁfSZ-ét és lehet átvették a Temu módit …
Igen már volt benne részem.
Köszönöm a válaszod,akkor valószínűleg nem vaklárma volt az sms èrtesítès,amit kaptam.
Csak azt nem èrtem,hogy a Sameday futárszogálat, hogy
kerül a kèpbe.
Eddig mindig a postás srác hozta címre az Alis csomagjaimat.
Rég rendeltem Ali-rol… De akkor már erre is kell számítani
Nekem általában Express One hozza/hozta de volt amikor Packeta csomagpont lett a vége.
Èn nem is tulajdonítottam különösebb jelentősèget az
sms èrtesítèsnek,amit 25.-èn kaptam.Na mindegy,holnap
felkeresem a Pick Pack pontot,hátha mèg nem küldtèk
vissza Kínába a csomagot.
Egyèbènt a Sameday futár cèget,csak azèrt hoztam fel,
mert napi szinten látok ilyen autót a munkahelyemen,
ès az ő honlapjukon találtam meg a tracking számomat.
Èrthetetlen számomra ez az agyonbonyolítás.
Az utóbbi egy évben hozta már ExpressOne (leggyakoribb), DPD és talán 2x vitték PickPack pontra (Sameday, ahogy neked is).
Az Ali fiókodban az Orders-nél mutat is aktuális shipment státuszt, meg tudod nézni a tracking számot is (akár átmásolhatod pl. a 17track-be), így ellenőrizheted hogy kamu sms-t kaptál-e.
Gondolom Temu “nyomásra” jelentősen gyorsult az Ali, kb 1-2 héten belül mindig megérkezik (eddigi rekord 6 nap, Csüt. rendelés, köv.Sze. kézben), cserébe nem tudod ki hozza vagy hol landol
Amúgy meg elég határeset a 25-e, ha jól rémlik talán 5-7 napig tárolják (nem tudom pontosan), de már esélyes hogy készülődik vissza a feladónak
Ennek már utánnanèztem,remèlem mèg holnap nem
kell a reptèrre is felutaznom emiatt,hogy elcsípjem a járatot.
Végül sikerült átvennem a csomagomat az átvevőhelyen, azonban ott nem kaptam érdemi információt a csomag megőrzési idejével kapcsolatban.
Egy másik dolog, ami nagyon meglepett,nézegettem Aliexpressen drip tip-eket, illetve rta-kat is.
Lehet, nálam van valami gond (amit kétlek), de minden esetben azt az üzenetet írja a rendszer, hogy az ön országába nem szállítható.
Ez már nekem is feltűnt, hogy a nemrég rendelt Coilology tekerést nem tudtam kosárba tenni. Ahonnan rendeltem “bolt” már csak vatta kapható.
Az szép, ha már az amúgy leggátlástalanabb Ali is becsicskult
Váltsál másik devizára (usd, eur, huf)…nem mindig, de sokszor ez megoldás volt
Csoda, hogy a fasttech után ilyen sokáig nem csapott le a rendszer a shopra
Hát jah…de az Ali rohadt nagy és szövevényes egy valami
Próbáltam,így legalább látom,a kínálatot,de kosárnál,már jön is az üzenet.
Pedig csak drip tip-ről van szó.