Tudja valaki esetleg, hogy a Healtcabin oldalról Erste Visa Classic kártyával tudok fizetni, mert én úgy jártam, hogy többszöri próbálkozás után se fogadja el az Erste Visa Classic kártyát a HC, pénz van rajta, kártya rendben. A Sourcemore oldalról simán ment a rendelés. Pedig támogatja a Visa kártyát
Csak arra tudok gondolni, hogy a bankod blokkolja a fizetést mert kínai a webshop. Tudom Sourcemore-on engedi de az Erste szerint a Healthcabin különösen veszélyes oldal lehet.
Én minden esetben VISA kártyával fizetek ami a Revolut fiókomban elérhető. Esetleg megpróbálhatod, hogy másik böngészőből indítod a vásárlást. Lehetséges ok lehet még az azonosítási probléma.
További infó amit lehet tudsz de azért leírom, hogy egy már megrendelt de ki nem fizetett rendelést utólag is ki lehet fizetni.
Köszönöm , nekem nincs Revolut kártyám nem tartottam fontosnak , de Windows 10 alatt Firefoxot használok, van pár blokkoló benne, csinálok egy visszaállítást, vagy kipróbálom privát módban, meg a Microsoft Edge-t, köszönöm ezeket a tippeket is, sokszor nem látom a fától az erdőt
Igen innen folytatom a megrendelést
Ritkán vásárolok, közben összegyűlik a pont , van egy porlasztós Smok Nord 5-öm abban RPM 3 porlasztó van, de azt felújítom, szét szedem, újra építem, és így nincs megkötve a dolog, hogy csak 0.15, vagy 0.23ohm a porlasztó, elég sok Mesh lap jó hozzá, ja és nem folyik mint általában az RPM-ek a vattázás miatt. Meg ismerőseimnek is vásárolok, ha kell nekik valami.