Elnézést, de nem tudtam kikérni a véleményeteket a rendelésemről,így nélkületek adtam fel.Lehet,hogy marhaságokat rendeltem(bocsi a nevekkel még bajban vagyok és nem találtam a hozzászólást,ahol meg lett kérdezve,hogy miket néztem ki rendelni
.Biztos itt van valahol
)Egy ismerős csajszival akartunk rendelni együtt,de 3 nap után írta,hogy ő most mégsem rendel,rendeljek nyugodtan.No ennek az lett a vége,hogy délelőtt próbáltam meg kapkodva rendelni és elbénáztam,mert a külföldit csak kosárba tettem,de nem adtam fel,majd kifutottam az időből,hogy ma fel tudják adni. A belföldi megjön holnap,de a külföldi,az alaplé szerintem sajnos csak kb.hétfőn.Így hétvégén nem tudok kísérletezgetni.Hétközben meg pont nem erre lesz agykapacitásom
Végül az eliquidvg-ről rendeltem meg a 6mg-os 50/50-es 500ml-es alaplét.Hogy meglegyen a 7000.-,rendeltem mellé 2 kész liquidet,hogy legyen az is,míg katymalokTobacco Dy4 6mg-os (dohányos,enyhe citrommal)és Buddha kertje (fanyar és citrusos,alkalmi különlegesség)6mg-os liquideket rendeltem.10-10ml-t.
Végül a Vape42 lett,ahonnan az aromákat rendeltem,mert ott találtam a legtöbb 10ml-es aromákat.Máshol csak inkább nagyok vannak vagy snv-k vagy sortfillek vagy mik.Nem tudom,a kezdőkre nem gondolnak?
Egoist:snv Unchained(pisztáciás-vaníliás dohányos)
Imperia:Old gold/Lime/Menthol/Raspberry
(a 3 utolsót valószínű kevergetni kellene nem?Lehet,hogy magában is jó a málna,de limével vagy mentollal is jó lehet.Meg a mentolt másba is beletehetem nem?És a limét sem egymagában szeretném.)
Inawera:Red fruit mint/Summer feelings(gyümimix,barack,málna,kaki(vagy khaki?)és szilva)
KTS:Love(citrusok és vanília)
10ml-es aromák.(itt jó volt az áruk is,így remélem nem kapok ki)
Carokat vettem?