Addig, amíg neked jólesik
Azért gyakorlatban inkább ~ 220 alatt. Szoktam feljebb menni, meleg gőz párti vagyok, de cc.230 foktól mtl-ben már szétesnek az ízek, sok neki.
Ok. Koszi. Viszont nekrm 200-220 nal nagyon kevesnek tunik a goz.
Tank? +10…
Szerk.
Ha nem friss a tekerés, akkor nézz bele. Lehet, hogy már brikettgombóc. A TC nagyon szépen jelzi a kokszos tekerést, elfogy a gőz
Szia Norbi!
A kalibrálástól függ, úgy tapasztaltam a Hastur Mod-omon. Az optimum a 210-220C° a vattának és a tcr a drótnak egzakt értékek, de a kalibráció alapja a “szobahőmérséklet”, ami ugye megegyezés (☆) kérdése. Így viszonylagos értéket kapunk a mod kijelzőjén.
Egyszerű válasz:
Ott kell használni ahol finom és bírja sokáig a vatta.
Én általában 215C°, 12Watt, 0,8Ohm. Épp most is.
(☆pl. a feleségem szerint 26C° is kevés. )
Kb. 20-25 percet vársz azután, hogy teljesen összeraktad a tankot. Akkor rámérsz az ellenállásra, vagy ha nem tud olyat a mod akkor letekered a modról, tűzgomb, visszateker tűzgomb és meg is van a hideg ellenállása a tekercsnek.
Dani microm van. Ezzel probalkozok.
Friss a tekeres. Tegnap tekertem.
Akkor a hideg ellenállás kalibrálásnál fog sántítani a dolog. Milyen tank, milyen huzal?
Ha a preheat beállítás jó(amit Jani írt a másik témában), akkor a hidegen mért ellenállás NOK. Próbálj rá 15-16W-on, dolgozzon csak az a szabályozás,ott sincs gőz?
Szerintem viszont a 10w kevés, 12-vel próbáld meg inkább.
Igen 28ga.
Ld fentebb, sikerült törölni saját magam
Most nezem. Hat nem erzek kulonbseget. Szerintem valamit az ellenallas rogzitesenel nem csinalok jol.
En igy csinalom.
Megvarom meg a tank szoba homersekletu.
Fel rakok a danira
Megnezem az ellenallast es a hofokot. Mutat valamit. Pl 12celsius.
Ra megyek a tempcal menure. Kivalasztom a processt. Ilyenkor a homerseklet atvalt kb 20-23 koze. Mikor hova.
Megint temp cal.
Ini. Meg varom meg feher lesz magyarul ki van valasztva.
Megint vissza a tempcal menube es atvaltom confirmra. Ott is megvarom meg kifeheredik es elsotetul a kijelzo.
Nincs jól be kalibrálva a mod…
En is erre gondolok csak azt nem tudom mit ba… szok el. Bocsanat.
Szia!
Másik tankkal próbáltad?
Ha 15w-on meg se moccan, kalibrálás. De ez nem az én világom, én DNAs vagyok, ebbe nem vauzok bele
Megneztem mar egy par videot, de nem nagyon talaltam a danirol. A microrol ami nekem van arrol meg semmit.
Nem. De nem hiszem a tankkal lenne problema. De mindjart felrakom a taifunt.