Hogyan lehet jól beosztani a nic shot - ot?

Sziasztok! Azért kezdtem új témát, mert itt nem is keverési arányról van szó. Inkább arról, hogy milyen trükkökkel lehet elérni,hogy az a hivatalosan trafikokban árulható 18, illetve 20 mg/ml nikotin minél tovább tartson. Úgy, hogy abból érezni is lehessen valamit. Először volt az, hogy az egészet felhígítottam, így eleve együtt fogy az alaplével, és szinte alig érzed, hogy van benne nikotin. Utána azt kezdtem csinálni,hogy vatta csere után a vattát benikotinoztam, majd ahogy szívtam úgy hígult a dolog. Nem igazán jött be a spórolás. Abban viszont igazam volt, hogy az ember a legelején van rá a legjobban kiéhezve, később már üresen is elmegy a dolog, csak hát. A Dvarwoknál könnyen elintézhető, hogy letekerem a tankot, le a kupakot, és a vattára csepegtetek, amikor hiányérzetem van. De ezzel megbukott a takarékosság is. A legutolsó amit kipróbáltam, és még mindig ezt csinálom, mivel van sok kazánom, viszonylag, több, mint készülékem. A mini Dvarw-ot megtöltöm tele nikotinos lével, fele, max 1:3 arányban hígítva. Viszem magammal a nagy Dvarw mtl-fl kazánt is nullás alappal töltve, ízesítve, és azt szívom a 4-5. slukk után tovább. Így nem fogy belőle sok, és ha megkívánom, mindig kéznél van a nikotinos és a nullás is. Ti hogyan csináljátok? Szívesen olvasnék bármi olyan ötletről, ami eltér a hagyományos, keverd össze az egészet megoldásoktól.

4 kedvelés

Én, aki még mindig 18 mg-os vagyok MTL-ben…hàt, alvás közben nem szívom, azzal is spórolok. Nem tudok más trükköt :cry::grin: A nagy th esetleg segít X ideig.

2 kedvelés

A cél valójában az lenne: 1 ampulla 10ml -es nikotin oldat / 1 hétig kitartson. De ha csak 20 ml / 1 hét - tel megy a dolog, avval is kiegyezek. Csak ennél sűrűbben nem fogok trafikba menni. A külön kazán a nikotinosnak szerintem a legjobban kontrollálható.Így valószínűleg nem lesz túladagolva, sem elpazarolva.

3 kedvelés

Szia csak egy kérdés.. alapvetően milyen nikotin mennyiség az amivel vépelsz .. vagy is vépeltél a nikotin hőskorában .

1 kedvelés

Csak mert 1 ampullával ugye 60 ml 3,3 mg/ml-es készíthető .. az 240 ml /hónap az nagyjából 8ml/ nap ami akár MTLben le is fedheti a napot .

Meglepődve olvastam soraid , mert soha nem találkoztam még senkivel aki ilyen módokon próbálja a nikotint beosztani .

Alapvetően a vépelés alkalmas arra ,hogy a nikotint el lehessen hagyni , vagy csak nagyon le csökkenteni .. én 18/mg/ml ről (4,5 évet szívtuk így ) vittem le fokozatosan szépen lassan már csak maximum 6 ra az asszonynál + aroma .. magamnál még 3 ra + aroma . És pont ugyan azt érzem mint mikor a 18mg-ot szívtam.

3 kedvelés

Mivel elég régóta űzöm, a tapasztalatom: Valamikor a hőskorban 18 - 20 mg/ml késznek nevezett folyadékokat is árultak. Most a hivatalosan árusítható nic-shot annyi. Nem is igazán értem, hogy miért árulnak 18 és 20 mg -osat is. Igaz, ma csak az utóbbit kaptam, a 20-as elfogyott. De az a 2x2 mg plusz nem is ér meg 2 ampullára kivetítve 400 Ft-ot (Annyival drágább is). A 3 mg/ml már nem igazán érzik rajta, csak ha valami nagyon jó aromával ellensúlyozod, akkor talán elmegy. Én az 5-6 mg/ml - re tettem le a voksot. Még éppen érzik, de már igazán nem sok. Elszívtam én annak idején a 21 mg/ml niksós keveréket is, de az már “ütős” volt, az ajándékozó szerint is. Nem volt annyi eszem hogy hígítsam. De ma már ahogy írtam, az ilyet minimum felezem, harmadolom. A kóstolás végül megmondja a jó arányt.

3 kedvelés

Szerintem ha van nálam egy másik kazán üres alaplével, azzal bármikor folytathatom, anélkül, hogy az előre kevergetés hátrányaiba essek.

3 kedvelés

Szia Feri bácsi !
Remélem egészség rendben van :blush:
Nem bátorítani akarlak,de pár poszt-tal arrébb találsz egy oldalt ahonnan még tudsz rendelni persze ha szeretnél.

5 kedvelés

Hangsenek 24g, meg talán 32 is volt eleinte. Vettem is 2011-ben még. De hát ez màr a múlt… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szia :waving_hand: Hirtelen ami eszembe jut az a kissé PG többlet, mentolos, hűsítős aroma vonal, meg valami szűk pod rendszer bár ez gondolom nem opció.

De játszhatsz a tekeréssel is, például:

Vékonyabb huzal, kisebb magméret, több menet = kisebb felület → magasabb ellenállás, kisebb teljesítmény = kevesebb liquid fogyasztás, takarékosabb használat.

Aztán a coil pozíciójával még variálhatod a TH-t is. Minél magasabbra helyezed, annál nagyobb lesz a torokhatás. Ez talán segíthet annyit fokozni az érzeten, hogy a nikotinszintet kicsit visszább tudd venni. Ha ezt még kombinálod valami hűsítős aromával (ha szereted) akkor az szintén javíthat rajta és kb meg is vagy.

A levegőzésen is érdemes lehet állítani. Ha kicsit szűkebb a levegő, az is növeli a TH-t és kevesebbet porlaszt, így takarékosabb lehet. Bár ez Dvarw-nál adott.

Azt nem állítom, hogy kitart egy hétig, de a nikotint és a fogyasztást lehet kicsit tudod csökkenteni. :slightly_smiling_face:

Persze ezek egyénfüggő dolgok, csak általánosságban írom, hátha hasznosítható belőle valami.

6 kedvelés

A nikotint nem nagyon tudod helyettesíteni. TH-t lehet növelni pl. PG töblettel de a nikotinéhség ettől nem lesz enyhébb. Hozzá lehet szoktatni magad a kevesebb nikotinhoz de ahhoz kell egy kis önuralom, hogy ne szivd sűrűbben az alacsonyabb nikotintartalmú liquidet. Pár hét alatt rááll a szervezet.

7 kedvelés

Köszönöm. Alapvetően jó dolgokat írsz, bár ezek eddig is ismert dolgok. Habár senki nem erősített meg benne, már az eltelt 2 nap tapasztalatai után is bátran felvállalom: Megéri a nikotinos keveréknek, és a csak aromásnak külön - külön kazánt tartani. Ugyanis takarékoskodni egyedül a nikotinon szeretnék, és utána eresztek annyi üres gőzt, amennyi jól esik. Meglátszik ez még az áram fogyasztáson is, napi 2x töltött akku helyett 1 akku 2 napig bírja a nikotinosban. Mégsincs soha nikotin hiányom, mert a csak nikotinos tank is mindig ott van kéznél. Az erősebbből kevesebb szippantás is elég. Azon már rég túl vagyok,hogy hígítgatom amíg nem érzik rajta egyáltalán semmi. Az az út számomra járhatatlan.

4 kedvelés

Az baj , hogy az te eseted sztm egyedüli és egyedi … Sajnos vagy nem sajnos , de nagyon sokat beszélgetek vape témában az elmúlt időszakban , és olyanokkal is akik spórolni szeretnének , vagy az anyagi helyzetük nem engedi ,hogy annyit és olyat amikor csak akarják. .

Két eset van vagy annyit szívnak ennyit a pénztárca meg enged , vagy a nikotin mennyiséget vitték le nagyon alacsonyra …

Ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy amúgy működőképes az is ,hogy 1 slukk nikotin után 10 slukk nicmentes .. ,bár nekem ez is fura így.. szóval biztos vagyok benne , hogy szívesen adnának nálam okosabbak tanácsot , ha lenne ilyen jellegű tapasztalat bárkivel is … De mint írtam ez így borzalmasan egyedi próbálkozás a nikotinnal való sporolásra szerintem !

4 kedvelés

Ugyanígy nem értették meg az emberek a cigarettáról a pipára való átszokásomat sem. Pedig egy orvosi könyvben olvastam, hogy régen a pipa az sokkal egészségesebb volt, nem volt annyi betegség, amíg az öregek pipáztak. Mert a pipa nem 800 fokon ég, csak 400-on, mert nem tüdőzik le, mert a napi 2 csomag cigi helyett elég heti 1-2 csomag dohány. A bizonyíték, hogy egészségesebb, reggelente nem köhögök. Mondjuk a gőz annyival jobb csak, hogy azt nyugodtan tüdőzheted, legfeljebb köptető hatású.

4 kedvelés

Annak idején 1 hétig tudtam pipázni - hát én reflexböl letüdőztem azt is :roll_eyes::sweat_smile: el is ajándékoztam.

4 kedvelés

Az úgy simán nem megy cigi után. Kell pár hónap, amíg nem szívsz semmit, teljes leszokás. Azután lehet próbálkozni. Na a pipa sem annyira egészséges, az abból kifújt parázzsal majdnem felgyújtottam az autót. Az ablakon beáramló menetszél a hátsó ülésre vitte a parazsat. Szerencsémre, csak az ülés szivacs aljáig égett 1 ujjnyi körben. Cigivel, ha használod a hamutartót, ilyen nem fordulhat elő.

4 kedvelés

Egyszerű a megoldás…gyere New Yorkba :grin: Amióta itt vagyok harmadát-negyedét szívom a hazai dózisnak és nem remegek a kevesebb nik miatt

6 kedvelés

Vagy Szolnokra…megeszed a koxos vattát is :roll_eyes::sweat_smile:

6 kedvelés

Szia,

nicsalt? nicsó? vagy sima booster?

mit is veszel, mi a célod?

a nicsalt a nagymennyiségű nicot beviteléte alkalmas, de nem igazán van TH-ja.

A normál nic boosternek van igazán érezhető TH-ja.

Nem mindegy, hogy mi a célod, s melyikkel próbálod elérni azt.

3 kedvelés