Sziasztok!
Vettem 1 HellVape Dead Rabbit R Tankot és valami nagyon nem stimmel az izével,pedig mindent
ugy csináltam ahogy kell(szerintem)
Van 1 porlasztós Zeus sub ohm kazánom is ,és az magasan veri izben.
Kinek mi a tapasztalata ezzel a kazánnal?
Én is most rendeltem és én is jelenleg Zeus Sub tankot használok.
akkor jó vétel volt
Hát remélem nálam minden oké lesz sajnos segíteni nem tudok én még nagyon kezdő vagyok,de remélem sikerül meg oldani a gondot
Szia Gina te nem a v2 nyuszit rendelted?
Szia ,de szép kék színben most olvasom,hogy ő a mesh laposat bocsánat már este van
Hello, barátnőm is ezt használja pár hónapja, 10/10 ízvisszaadás (nem viccelek) és gőz is van rendesen. El sem lehet rontani az építést. Saját hellvape mesh+vattával használod (0.20 ohm, 40-60watton)? Vettünk bele már újraépíthető porlasztóba való mesht és vattát és az nem volt valami jó hozzá (keskenyebb vatta, ezért folyt mint az állat, a mesh kissebb volt, nem adott olyan brutál ízt mint a Hellvape mesh és a coil lábak meg túl hosszúak voltak ezért azt is rövidebbre kellett vágni, tehát szörnyű kínlódás volt a gyenge végeredményért). Ja és a vattacsík egyik sarka be van vágva hogy hogy kell berakni. esetleg még azt lehet fordítva berakni elsőre, de ha megnézel egy videót róla építés előtt nem lehet azzal sem gondod.
Szia!
Hátha segít:
https://vaperina.cc/t/hellvape-dead-rabbit-r-tank-tapasztalat/12665?u=m3nyu5
na csak jó lett,az első kettőnél valamit nagyon benézhettem
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.