Mindenkinek szüksége van egy Squonkerre … Ez bennem nem kérdés
Annyi biztos nem kell mint neked … De 1 + még csak csak elférne
Én a wotofo profile rdta-t is azért vettem,mert lehet single,dual,mesh,rda,squonk. Kitudok próbálni mindent azt eldöntöm mi tetszik.
Úgy mint az üditős flakonoknál? Az idegbe tudnak kergetni vele. Na meg a tejes dobozok.
Nem. Lenne a dripen egy kispöcök, ami egy koronggal elzár…példaul. vagy valami batár dugó, mint a szlovák gumimatracon…ifaszelep…
Wáá. Na a matrac szelep. Az olyan szép,hogy rákivántam.
Megyek keresek valhol a neten.
Erről az jut eszembe , hogy az egyik Podomhoz vettem egy gumi kupakot … Úgy működött mint most az üdítős kupakok … Akkor azt gondoltam ez mekkora királyság lessz … A Csoda kb 1 napig tartott… Egyszerűen utáltam minden slukknál le föl …le föl…
Kérem szépen ezt csak valami automata retesszel lehetne felhasználó Tibi barát módon megoldani
Ez volt az egyik, ami nekem nagyon tetszett, illetve az elődje:
Visszacsapó szelep
Pár éve még majdnem minden gyártó csinált Squonkereket …
Ez volt a másik, amivel szemeztem, mert különlegesnek tűnt:
Illetve az egyéb auto-squonker modok mert automata pumpál
Eg Festo igen jól mutatna rajta. Főleg ha még nyomás szabályzós is. Akkor lehetne a levegőzést is állitani.
Háti hevederrel bármikor. Lehetnék Ghostbuster…csak nem a pg többletes mtl gőzöcskémmel
Na és akkor nem kellett senkinek sem…ezért leállt vele a legtöbb gyártó. Viszont aki talpon maradt fejlesztett és jobbakat gyárt mint akkor.
Hát a 18mg Latakiát nem hinném,hogy squonkból szivnám. Kijönne a szemem mint a csigának.
Hát, ha lenne th, és egy jó squonk…legalább látnék 2x360 fokba
Van egy szilikon driptipem, hitvány narancssárga, semmirevaló majd rádobok egy facsipeszt
Nincs gumi, majd szedek gyógyszertet.
Napi 3x16 nicorette