Hellvape Dead Rabbit Pro RDA élménybeszámoló

Mindenkinek szüksége van egy Squonkerre … Ez bennem nem kérdés :joy:

6 kedvelés

Annyi biztos nem kell mint neked … De 1 + még csak csak elférne :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Én a wotofo profile rdta-t is azért vettem,mert lehet single,dual,mesh,rda,squonk. Kitudok próbálni mindent azt eldöntöm mi tetszik. :person_shrugging:

6 kedvelés

Úgy mint az üditős flakonoknál? :sweat_smile: Az idegbe tudnak kergetni vele. Na meg a tejes dobozok.:rage:

4 kedvelés

Nem. Lenne a dripen egy kispöcök, ami egy koronggal elzár…példaul. :thinking: vagy valami batár dugó, mint a szlovák gumimatracon…ifaszelep… :thinking::joy:

4 kedvelés

Wáá. Na a matrac szelep.:rofl: Az olyan szép,hogy rákivántam. :sweat_smile: Megyek keresek valhol a neten.:sweat_smile:

2 kedvelés

Erről az jut eszembe , hogy az egyik Podomhoz vettem egy gumi kupakot … Úgy működött mint most az üdítős kupakok … Akkor azt gondoltam ez mekkora királyság lessz … A Csoda kb 1 napig tartott… Egyszerűen utáltam minden slukknál le föl …le föl…
Kérem szépen ezt csak valami automata retesszel lehetne felhasználó Tibi barát módon megoldani

3 kedvelés

Ez volt az egyik, ami nekem nagyon tetszett, illetve az elődje:

6 kedvelés

vagy olyat mint a fényképezőgépek rekesze…ahogy forgatod nyit vagy zár

3 kedvelés

Visszacsapó szelep :grin:

4 kedvelés

Pár éve még majdnem minden gyártó csinált Squonkereket … :sob:

3 kedvelés

Ez volt a másik, amivel szemeztem, mert különlegesnek tűnt:

Illetve az egyéb auto-squonker modok :slightly_smiling_face: mert automata pumpál :grin:

7 kedvelés

Eg Festo igen jól mutatna rajta. :sweat_smile: Főleg ha még nyomás szabályzós is. Akkor lehetne a levegőzést is állitani.:grin:

5 kedvelés

Háti hevederrel bármikor. Lehetnék Ghostbuster…csak nem a pg többletes mtl gőzöcskémmel :roll_eyes::joy:

3 kedvelés

Na és akkor nem kellett senkinek sem…ezért leállt vele a legtöbb gyártó. Viszont aki talpon maradt fejlesztett és jobbakat gyárt mint akkor.

7 kedvelés

Hát a 18mg Latakiát nem hinném,hogy squonkból szivnám. Kijönne a szemem mint a csigának.

6 kedvelés

Hát, ha lenne th, és egy jó squonk…legalább látnék 2x360 fokba :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Van egy szilikon driptipem, hitvány narancssárga, semmirevaló :grin:majd rádobok egy facsipeszt :roll_eyes:

5 kedvelés

Nincs gumi, majd szedek gyógyszertet. :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 kedvelés

Napi 3x16 nicorette :joy:

5 kedvelés