Hellvape Dead Rabbit Pro RDA élménybeszámoló

Egy pirosra én is neveznék … Görög shopban sokáig volt … Jelenleg már offos .
Mondjuk jelenleg SM- en sincs Topside , de azt írják várható március 15 re. …

5 kedvelés

Tired Stewie Griffin GIF by Family Guy

6 kedvelés

A&L nél kapható még. Amilyen mázlim lesz ott is elfogy mire fizut kapok.:sweat_smile:

4 kedvelés

Jön majd Vaperz Cloudnak új dual 18650es modja. De biztosra vehető, hogy drágább lesz mint a Topside Dual. Topside Dualt pedig az alábbi helyekről lehet beszerezni:

Kína ( jelenleg nincs raktáron de @tibor_balogh és én is innen vettünk gunmetal verziót )

EU:

Itt szoktak akciózni. Érdemes figyelni az A&L akciós topicot mikor van eszközökre kupon

Éééss ennyi. Erről a két helyről tudok :sweat_smile:

7 kedvelés

Most magyarázzam.meg magamnak, miért nincs rá valódi szükségem :roll_eyes:

3 kedvelés

meg mondom én neked: mert th nuku

4 kedvelés

Van még nekik :smile:

4 kedvelés

Bar-a … volt ott és AZ az rda is :stuck_out_tongue_winking_eye:
Tudom sokba kerül,de mint cgyereknek az anyja pja,azonnal vagy soha :grin:

3 kedvelés

Megbeszéltük :muscle::hugs:

2 kedvelés

Én is azt hittem, hogy a kedvenc shopomban van de kimerültek :rofl:

4 kedvelés

Melyiknek nincs th-ja ? Meséljek mikor mivel öntöttem fel félálomba ? :joy::joy::joy::joy:

3 kedvelés

zippo benzinnel? :rofl: …annak biztos van :upside_down_face:

3 kedvelés

Egy 198-as Ericssonnal is együtt tudtunk élni. :rofl: Nem igen rakom zsebre, ha szivogatom. Melóba meg úgyse azt vinném. A 810-es drip tip amúgy sem zsebbarát. Telemegy hamar fémforgáccsal, zsebszösszel, porfestékkel, stb.

3 kedvelés

és erre is lenne jó a dugo a drip-be :point_up:

3 kedvelés

Igen, ezért is félek DL-ezni, nehogy beleessen pl. a kulcscsomóm :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Az a dugó dolog alapvető lenne, ha megoldották volna elegánsan. Bár lehetne ügyesen zárható driptipet tervezni…
Mert ez tény, ha végre sehol sem folyik a szett, akkor is van maradék kondenz fölül… Szeretevk fekve vapelni, sokszor idegel az a fél csepp is.

4 kedvelés

Igen ezeket néztem. Reménykedem az A&l-ben.

4 kedvelés

Volt rá példám,tudod minden is voltam már :joy:

3 kedvelés

Ott folyamatosan van elég sok … Ott biztos lesz … SM-en 50-60 db pikk pakk fogy … Mint egyetlen alternatíva :joy:

5 kedvelés

Én inkább amíg volt kupon többet rendeltem mert ki tudja mi lesz. Kettőt használok váltásban de jobb érzés, hogy van két tartalék :sweat_smile:

De tudom ez se normális de cserébe évek múlva tök menő lesz egy null kilométeres Topside Dual :smile::smile::smile:

6 kedvelés