Egy pirosra én is neveznék … Görög shopban sokáig volt … Jelenleg már offos .
Mondjuk jelenleg SM- en sincs Topside , de azt írják várható március 15 re. ..

A&L nél kapható még. Amilyen mázlim lesz ott is elfogy mire fizut kapok.![]()
Jön majd Vaperz Cloudnak új dual 18650es modja. De biztosra vehető, hogy drágább lesz mint a Topside Dual. Topside Dualt pedig az alábbi helyekről lehet beszerezni:
Kína ( jelenleg nincs raktáron de @tibor_balogh és én is innen vettünk gunmetal verziót )
EU:
Itt szoktak akciózni. Érdemes figyelni az A&L akciós topicot mikor van eszközökre kupon
Éééss ennyi. Erről a két helyről tudok ![]()
Most magyarázzam.meg magamnak, miért nincs rá valódi szükségem ![]()
meg mondom én neked: mert th nuku
Bar-a … volt ott és AZ az rda is ![]()
Tudom sokba kerül,de mint cgyereknek az anyja pja,azonnal vagy soha ![]()
Megbeszéltük ![]()
![]()
Én is azt hittem, hogy a kedvenc shopomban van de kimerültek ![]()
Melyiknek nincs th-ja ? Meséljek mikor mivel öntöttem fel félálomba ? ![]()
![]()
![]()
![]()
zippo benzinnel?
…annak biztos van ![]()
Egy 198-as Ericssonnal is együtt tudtunk élni.
Nem igen rakom zsebre, ha szivogatom. Melóba meg úgyse azt vinném. A 810-es drip tip amúgy sem zsebbarát. Telemegy hamar fémforgáccsal, zsebszösszel, porfestékkel, stb.
és erre is lenne jó a dugo a drip-be ![]()
Igen, ezért is félek DL-ezni, nehogy beleessen pl. a kulcscsomóm ![]()
![]()
Az a dugó dolog alapvető lenne, ha megoldották volna elegánsan. Bár lehetne ügyesen zárható driptipet tervezni…
Mert ez tény, ha végre sehol sem folyik a szett, akkor is van maradék kondenz fölül… Szeretevk fekve vapelni, sokszor idegel az a fél csepp is.
Igen ezeket néztem. Reménykedem az A&l-ben.
Volt rá példám,tudod minden is voltam már ![]()
Ott folyamatosan van elég sok … Ott biztos lesz .. SM-en 50-60 db pikk pakk fogy … Mint egyetlen alternatíva ![]()
Én inkább amíg volt kupon többet rendeltem mert ki tudja mi lesz. Kettőt használok váltásban de jobb érzés, hogy van két tartalék ![]()
De tudom ez se normális de cserébe évek múlva tök menő lesz egy null kilométeres Topside Dual ![]()
![]()
![]()