Egy pirosra én is neveznék … Görög shopban sokáig volt … Jelenleg már offos .
Mondjuk jelenleg SM- en sincs Topside , de azt írják várható március 15 re. …
A&L nél kapható még. Amilyen mázlim lesz ott is elfogy mire fizut kapok.
Jön majd Vaperz Cloudnak új dual 18650es modja. De biztosra vehető, hogy drágább lesz mint a Topside Dual. Topside Dualt pedig az alábbi helyekről lehet beszerezni:
Kína ( jelenleg nincs raktáron de @tibor_balogh és én is innen vettünk gunmetal verziót )
EU:
Itt szoktak akciózni. Érdemes figyelni az A&L akciós topicot mikor van eszközökre kupon
Éééss ennyi. Erről a két helyről tudok
Most magyarázzam.meg magamnak, miért nincs rá valódi szükségem
meg mondom én neked: mert th nuku
Bar-a … volt ott és AZ az rda is
Tudom sokba kerül,de mint cgyereknek az anyja pja,azonnal vagy soha
Megbeszéltük
Én is azt hittem, hogy a kedvenc shopomban van de kimerültek
Melyiknek nincs th-ja ? Meséljek mikor mivel öntöttem fel félálomba ?
zippo benzinnel? …annak biztos van
Egy 198-as Ericssonnal is együtt tudtunk élni. Nem igen rakom zsebre, ha szivogatom. Melóba meg úgyse azt vinném. A 810-es drip tip amúgy sem zsebbarát. Telemegy hamar fémforgáccsal, zsebszösszel, porfestékkel, stb.
és erre is lenne jó a dugo a drip-be
Igen, ezért is félek DL-ezni, nehogy beleessen pl. a kulcscsomóm
Az a dugó dolog alapvető lenne, ha megoldották volna elegánsan. Bár lehetne ügyesen zárható driptipet tervezni…
Mert ez tény, ha végre sehol sem folyik a szett, akkor is van maradék kondenz fölül… Szeretevk fekve vapelni, sokszor idegel az a fél csepp is.
Igen ezeket néztem. Reménykedem az A&l-ben.
Volt rá példám,tudod minden is voltam már
Ott folyamatosan van elég sok … Ott biztos lesz … SM-en 50-60 db pikk pakk fogy … Mint egyetlen alternatíva
Én inkább amíg volt kupon többet rendeltem mert ki tudja mi lesz. Kettőt használok váltásban de jobb érzés, hogy van két tartalék
De tudom ez se normális de cserébe évek múlva tök menő lesz egy null kilométeres Topside Dual