Rda melegedés

Sziasztok 2 napja meg jött a dead rabbit pro rda és egy vandy Vape pulse v3 squonk mod-om és az lenne a problémám hogy 2-3 szívás után az egész rda nagyon fel forrósodik a drip tippel együtt a 4. Szívás már nagyon kellemetlen esetleg tudnátok valami tanácsot adni?

(Ez az első építős atomizerem eddig podokat használtam az rda-t ugy építettem meg ahogy fehér Tamás a videóban, gyári tekeréssel és wattával dualban 0.37-ohm huzalokkal ami 0.17-ohmra sikerült 60-watton használom ha lejjebb megyek az ízvisszaadás már gyengének érzékelem)

A válaszokat előre is köszönöm

5 kedvelés

A tekerésről egy kép segít esetlegesen orvosolni a problémát. :saluting_face:

6 kedvelés

Egy másik videóból pár kép hátha meglátod a hibát … + Mindkét levegőt csavard ki fullra

3 kedvelés

Van róla házon belül is beszámoló. :ok_hand:t2:

@Vaperina_Kinga bemutatójából kiderül, hogy vékonyabb huzal ideálisabb a felhasználásra.

Rövid ideig nálam is volt ez az RDA. Ugyanezzel a problémával szembesültem én is. Magasabb ellenállású huzal kell bele vagy sokkal nagyobb szüneteket kell tartani a vapelés között.

Ha egyik sem szimpatikus akkor marad a single coil RDA. Ami jót tesz a Pulse V3nak is mert kevésbé terheled meg.:hugs::blush:

6 kedvelés

4 kedvelés

Igen így képen is bitang nagyok azok a coilok … Két Aliennel jobban mutatna

3 kedvelés

Szerintem nagyon közel lehet a coil a levegőző rostéjhoz. Ez is lehet az extrém forróság forrása.

@tibor_balogh jól mondja. 2,5mm-re húzd össze a tekerést. :blush:

5 kedvelés

Köszönöm a segítségeket :heart: akkor ki próbálom a 2.5mm húzalokat,

3 kedvelés

És ajánlom egy DR Solo RDA beszerzését… Szerintem ár-értek arányban +teljesítményben… Fogyasztásban együtt született a Pulse V3-al .. Solo tekerés 40-45 watt :heart:

3 kedvelés

Tökéletes választás a DR Solo! :100::fire:

3 kedvelés

A középső lyuk felé összetolnám a 2 tekerést, mert közel van szerintem a palásthoz. :saluting_face:
Habár ez egy Geekvape Z, de valahogy így, hátha jobb lesz.:

3 kedvelés

Az íz visszaadása miatt választottam a dead rabbit pro-t a solo van olyan jó vagy meg közelíti?

3 kedvelés

Nincs gond szerintem az DR Pro RDA-val csak lehet még nem találtad meg magadnak a megfelelő huzalt és vatta párost. Nagyon sokan a szálhuzalra esküsznek de valaki szereti az összetettebb huzalokat is. Ez sajnos időt és kisebb anyagi ráfordítást igényel. Bárki ajánlathat bármilyen huzalt vagy vattát ha a végeredmény lehet neked mégsem tetszik.

De a kérdésedre a válasz szerintem a DR Solo nagyon jó kazán HA a megfelelő huzal és vatta van benne. :grinning_face_with_smiling_eyes: Nekem a gyári tekeréssel rossz élményem volt. Helyette tettem bele mást és onnantól már nem volt megállás nálam. :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Csak annyit fűznék hozzá ,hogy yes yes és yes :heart:

3 kedvelés

Ez ugyan egy Hellvape Drop Dead 2 RDA, de ennyire szoktam összenyomni a tekerést. Így nem van közel a palásthoz és minimálisan melegszik. Még ún. alacsony drip tip-el sem meleg-forró a gőz.

@Zoli76
Az Octopuss Orange nagyon ígéretesen narancsos,(héj nem érezhető) bár még “bejáratós” a Seawolf Cotton.

:saluting_face: :face_savoring_food:

2 kedvelés

A DR Pro-nal az alsó levegő oldalt jön fel két külön nyílásbol ezért kell szethuzni a coilokat

A Liquid finomak hangzik :heart:

4 kedvelés

Egy kis héj nem gond, de amikor csak héjból van, és az is penészes :open_mouth::face_vomiting::grin:

2 kedvelés