Gyenge íz, mitől lehet?

Sziasztok! Kevertem kb 1 hete egy lötyit, viszont iszonyat halvány íze van… Szerintetek mit tudnék tenni? https://theliquidcity.com/bloated-blueberry?keyword=bloated%20berry

90ml 3mg-os alaplével öntöttem fel.

Szia,milyen alappal öntötted fel és miből próbáltad ? Esetleg másik akármiből próbáld.
A desszert ízeket 1-3 hétre mondják :smiling_face:

2 kedvelés

Ez a gyümölcs amúgy se a legkarakteresebb…de én még pihentetném.

2 kedvelés

50/50-es revolut alap

Rendben, akkor még pihentetem, ha azt javasoljátok. Kb mennyit még + 1 hét?

Megidézzük neked @Tivadar_Szocs :smiling_face:
Lehet ő tudja a választ :smiling_face:

1 kedvelés

Milyen eszközben használod? Próbáltad másikban is?

2 kedvelés

Zeus subohm-ba szívom 0.2-es tekercsel. Elvileg kifejezetten DL-hez tervezett aroma…

Köszönöm

Az eléggé el billent 70 pg felé ha jól gondolom a 30 ml aromával,annak már kellene hogy íze legyen :thinking:

1 kedvelés

Nem próbáltam még ezt az ízt, de hagyni kell állni egy hetet minimum. Kell hogy legyen íze mivel PG többletű lett a leves.

4 kedvelés

Van íze, de valahogy iszonyat halvány… :confused:

Rendben, köszönöm. Lehet adok neki még egy plussz hetet…

Amúgy ezt a cuccost VG-vel kellene felönteni, kimondottan DL felhasználásnál adja az ízeket. A gyártó szerint

2 kedvelés

Ha van másik,már miért ne lenne :grin:akkor ezt tedd félre,felejtsd el egy kis időre és szívj mást.
Majd vedd elő jövő hónap másodikán,és ha akkor se lesz jobb akkor íveld meg messzire :grin:

3 kedvelés

Inkább olasz aromát érdemes venni…

3 kedvelés

Egyetértek. Olasz vagy francia. Angol nekem eddig vagy borzalom volt, vagy nagyon halovány

1 kedvelés

Van egyenlőre más… Kevés de kihúzom vele. A steamtrain magnificent-re leszek kiváncsi, mert az is érlelődik épp.

Az Angolok közt is vannak jó aromák :star_struck:

3 kedvelés

Én csak arról.nyilatkoztam amit eddig próbáltam :blush::hugs:

3 kedvelés