Sziasztok.
Kíváncsi lennék ti mit gondoltok erről a videóról. (Nekem nem túl pozitív, de érdekelne ti, hogy látjátok)
Szívesen meghallgattam a gondolatait a titokról de engem nem győzőtt meg. Mix and Go koncepció azért készült, hogy gyorsabban beérjenek a felhasználók saját keverései. Nem azért készült mert egészségesebb… Részemről csak ezt a kijelentést érzem aggályosnak. Azért mert valami növényi származék nem lesz automatikusan egészségesebb. Ennyi erővel rá is gyújthatnék mert abban növényi származék azaz dohány van Én enyhén PG érzékeny vagyok ( orrszáradás ) amiben nagy segítséget nyújt a Revolute növényi alapleve amiben monopropilénglikol van. Hogy ez mit jelent? Fogalmam sincs de a gyártó egy laborban legyártotta és működik nálam. Nagy bajt biztos nem okoz ez a titkos összetevő de én türelmes vagyok és kívárom az érlelést. A dohánykivonatos desztillált vízes témához nem tudok hozzászólni mert nem vagyok érintett.
Véleményem szerint aki türelmetlen vegye meg a gyártó termékét és ne spóroljon saját Mix&Go keverés készítéssel.
Engem a következő zavar:
Itt a cucc amit bemutat. Itt kiemelném a “biztonsági adatok” szakasznál a “kizárólag kozmetikai célokra” részt. Nem ismerem ezt a lötyit, de így ránézésre ez nem az amit javasolni kéne vapelésre.
Hát ő bevállalta éééés még mellette spórolt is! Pénzt mert nem hagyta magát lehúzni a Mix&Go kész alaplé magas árával és az egészségére is odafigyelt ( és az idét mert a keverék hamarabb ér be az aromával )
A desztillált vízes alaplevek növelik a TH-t de az ízeket gyengébben adják. Ez azért van mert a vízgőz irritálja a torkot picit (TH növelés) viszont az aromák kevésbé oldódnak benne jól mint a glicerinekben (alkoholokban). Ezért nem adják olyan jól az ízeket. Ma már nagyon kevesen használnak vizes alapot.
Az a Propanediol amit beszerzett petrokémiai alkohol amit kőolajszármazékból állítanak elő.
Mitől lett ez egészséges vagy természetes? Tudja valaki?
Mert ő mondta Ennyi tudományos alapja van az egész videónak.
Annyira természetes kb. mint az étolaj.
Én Maradok a régbevált módszernél!! De akárhol olvasok utána a Propanediol a kőolaj származék alternatívája!! Nővényi származék!!
Szóval akkor pont nekem való a desztillált vizes tuning
Vajon milyen arányban érdemes a PG/VG-hez keverni?
Ahogy látom
Szerintem akár, hogy csűrjük-csavarjuk elhagytuk a nagyon káros analógot egy kevésbé káros és sokkal több ízorgiát nyújtó szenvedélyre. Tudat alatt mindenki érzi, hogy a Vapelés nem orvosi rendelvény…
Nekem nincs bajom a vépeléssel…OB 1hely 5000m futásban, 13év nonstop vape-elés mellett 56évesen…soha rosszabb ne legyen kop,kop,kop
Oké, most az IT szalag fáj a csípőmnél…kicsit túltoltam mert még mindig többet bírok tüdőből mint a futómű amit elbír…ez is a vape-et igazolja
Amúgy 19:06 alatt futottam az 5k-t…na ennyit erről
Ebből kifolyólag az Ars Poetica amit vallok, hogy nem sanyargatom magam egy élet keresztül, lemondva minden jóról, hogy olyan plusz éveket zsaroljak ki az élettől, melyet emberi méltóságomról lemondva, családtagjaim terhére „megélhetek”…
Így van…a hosszabb élet csak tartalmasan, nagyrészt egészségesen megélve értékes…szerintem
Igaz én nem tudnék lefutni ennyi idő alatt öt kilométert, de kerékpárral megelőzve sörrel várnálak…
Ha valakinek fontos propanediol esetében végeztek inhalációs vizsgálatokat ( Scott RS, Frame SR, Ross PE, Loveless SE, Kennedy GL (2005). “Az 1,3-propándiol inhalációs toxicitása patkányban”), ami alapján megállapították, hogy sem a gőz, sem a gőz/aeroszol keverék belélegzése révén nem jelent jelentős veszélyt.
Nekem arra jó volt ez a videó, hogy rátaláltam a FloraVitás VG-re. Persze, miután láttam a videóban, egyből rákerestem itt, hogy mik erről a vélemények. A videó többi része hidegen hagyott. Én nem fogok kisérletezni ilyen dolgokkal, jó nekem a bevált recept.
Ha jól látom pesti vagy, akkor még ott van a József krt-on az Azúr ott is van VG és PG is floravita-s áron postaktg nélkül