Szia ! Legyél üdvözlve közösségünkben! Gratulálok
,hogy sikerült le tenned a bűzrudat Azt azért már az elején leírtam,hogy az igazán szép nagy telt Gőzöket saját építésböl lehet kicsavarni ,de most ettől szakadjunk el kicsit akkor …
Ha mindenképp maradunk a porlasztós világban akkor én mindenképpen a Voopoo Uforce-X Tank és a hozzá tartozó Pnp X 0,15 ohm-os porlasztót ajánlanám. Mind tartósságban mind ízvisszaadásban és gőzben kiemelkedő és nem utolsó sorban nagyon sok helyről beszerezhető folyamatosan .
Mod-kérdesben , ami neked fontos az ,hogy dupla akumlátoros legyen … ebből azért rengeteg van a piacon elérhető áron … és mindenek meg van a preferált márkája
Össze raktam neked az A&L oldalán bőven a keretébe beleférős szettet . ( Akár Tank van nekem 1 … 10/10 és állapotban eladó olcsóbban )
A mod jelenleg alkalmi vétel 20 euróért ennyire neves chipszettel nincs más a piacon … Szerintem szép is van több színben
Ez így szállítással együtt 26000 ft
Nyilván ehhez kellenek akumlátorok és töltő ,de a legolcsóbb itthon beszerezve .
Folyadék mivel nagy gőz a vágy … ezért mindenképp 70vg/30 PG.
Jelenlegi Vape helyzetben egyre inkább az látszik ,hogy az otthon keverésnek van a leginkább jövője . Minden országban jönnek a mililiter alapú jövedéki törvények ezért pl a shorfil nagyon drága lesz … Marad a longfil és a saját keverés …
Alaplé alapanyagot itthon lehet kapni olcsón
Ehhez már csak a nikotint és a megfelelő aromát kell beszerezni … A&L oldalán találsz azt is meg még jó pár oldalon …
Remélem tudtam segíteni
Finom Gőzöket