Górcső alatt a koksz

Tömítés probléma nem lehet?Mintha balról jobban hűlne a tekercs és azért nem kokszosodik ott annyira.Vagy az a “lyuk” is hűtheti ,amihez balról a fala hozzáér a vattához.

Én is tapasztaltam már ezt a jelenséget. Én a folyadékszállításra, a vatta sűrűségre gyanakszom ilyenkor. A vattázásnál szorulásig behúzott vatta egyik fele gondolom tömörebb az összesodort elejéhez képest.
Mióta becsületesen megritkítom a végeket, azóta ez a jelenség megszünni látszik.

Ja, nagyon szeretem az rdta-kat ízre és vattázni is. Hálás ezközök.

5 kedvelés

Muszáj hozzászólnom, mert ferdítéseket érzek. A PG illetve a VG elpárologtatva, illetve igen apró cseppekre bontva kerül be a tüdőbe, ott egy része megtapad, a többi távozik a kifújt gőzfelhőként. Ezt lehet elemezni, ismert a kémiai összetétel, ismert talán a fiziológiai hatása is. Viszont a rengeteg féle aroma ugyanígy landol a tüdőben és a tüdőt az sem védi meg a hatásaitól, hogy természetes anyagnak, veszélytelennek mondod. Mert valóban veszélytelen, mindaddig míg élelmiszerként fogyasztod, rábízva az emésztőrendszeredre, ami ezek felbontására fel van készülve. A tüdő nincs. Az, hogy természetes anyag, még lehet mérgező, gondoljunk csak a mérgező gombára, kígyókra, pókokra… A felhasznált aromák kémiai összetétele hihetetlenül különbözőek, a tüdőnknek minden összetevővel és azok bomlástermékeivel is meg kell küzdenie. Félreértés ne essék! A dohányzásról leszokás után most vapolok, de nem bagatellizálom el az ezáltal okozott kémiai terhelés jelentőségét a tüdőmre nézve.

5 kedvelés

Látom ezeket a kokszos fűtőszálakat. Senki nem próbálta még ultrahangos tisztítóban elmosni őket? Én az órámat, ékszereimet is abban tisztítom, igencsak jó eredménnyel.

2 kedvelés

Nekem filléres tétel,ezért nem mosom.(ultrahangosban sem)

5 kedvelés

A decket, tankot érdemes lehet, néha én is csinálom. Felső levegőzésű tankoknál bonyolultabbak a járatok :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szervusz gyula !

Teljesen felesleges, rá kell ízzítani párat jó pirosra, és tökéletesen ledob magáról mindent is… Persze közben fújni is kell…

5 kedvelés

Köszi Atti! Beginner vagyok, gyűjtöm az infókat, agyalok…

3 kedvelés

Amikor kigyullad, mindig megijedek :rofl: bár az már igen vastag :roll_eyes:

4 kedvelés

|100%x100%

3 kedvelés

Jelentem én “mán próbátam”!
Mondjuk sikerült is.
Egy-két izzítás elég volt utána és láss csodát, műxik.

:saluting_face: :face_in_clouds:

4 kedvelés

Szia Gyula! Üdv köztünk! :slightly_smiling_face:

Nem, nem szokásom ferdíteni. Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy felhívtam a figyelmet a kockázatokra is. A cikknek nem véletlenül az a lényege, hogy tartsuk tisztán a tekercset, hisz komoly gondokat okozhat, ami pedig már nem fiziológiás állapot, hanem patológiás, avagy kóros állapotot is eredményezhet. A specifikusan vape aroma az belégzésre (is) alkalmas, hisz átmennek az EU-s teszteken. Olyan teszteken mint az összetétel vizsgálat ami kimutatja, ha valami olyan van benne ami mégsem oda való (ergo patológiás állapotot okozhat). Fizikai és kémiai tesztek, ami a forráspontot, vizkozitást és víztartalmat vizsgálja, javarészt a porlasztó védelméért, hogy ne olyan kép fogadjon minket a deck-ben mint amiket eddig ezen cikk alatt láttál. Ezt követi a toxikológiai kockázatmérés, az emissziós tesztek, amik a már kilélegzett kész liquid páráját vizsgálja, gyakran standardizált szívógép segítségével, hogy szimulálják a fogyasztói használatot.

Illetve megemlíteném azt is, hogy a tüdőnk egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy öntisztító, így, ha véletlenül olyan dolog kerül be, ami valóban nem odavaló akkor azt a tüdő kidobja magából. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Igen, patológiás. Ez a kifejezés nem jutott eszembe. Hogy egy kis humor is legyen: a parízert is megvizsgálták, teljesen ártalmatlan, a tüdőbe jutva méltán számíthatunk rá, hogy az majd kidobja magából. :slight_smile:

4 kedvelés