Sziasztok! Kovács Bálint vagyok! Új vagyok az iparban. Kb 1 hónapja vettem egy smok morph 2 t egy aromamizer plus rdta val. Meg 5 éve kaptam karácsonyra egy smy 50 tc-t egy obs frost wyrm - mel!(amit most vettem elő)
Egyből egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Mit csinálok rosszul? Kb 1 hét alatt elkokszolódik a tekercsem, vagy égett kellemetlen ízt ad a vattám. 70 75 w on használom wotofo quad core clapton előre tekert coillal és vandy vape lapka mujikkal dual coilban 0.16 -0.20 ohm - al!
Valami mégsem jó… gondolom ez így látatlanban fikarcnyi információ de ha valaki tudna mondani valami okosat hálás lennék!
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Szép estét!
Szia, üdv nálunk
Nem tudom, hogy milyen gyakran szippantasz bele, de ekkora teljesítményen szerintem az 1 hét tök normális, plusz amit @Andras_Barton mondott, vannak liquidek, amik az átlagnál jobban kokszolnak.
Elsőre azt mondanám, hogy valszeg semmit nem csinálsz rosszul.
Esetleg annyi, hogy ne hagyd a tankot kiszáradni. Ha nem kerül elég liquid a kazánba, akkor a tekerés elkezd önmagában égni.
Üdv köztünk!
Sztem ez teljesen normális az az 1 hét. Én mtl-ben tolom, es 2-3, max 4 nap után csere. Amúgy, ez egy eléggé összetett dolog. De idővel majd könnyebb lesz minden. Csak kitartás!
Ahogy irta @Deepfreeze is, ne hagyd, h ki ürüljön a kazán, amikor féligen alul van, akkor töltsd újra tele.
Inkább ússzon a tekerés a liquidben, mint száraz legyen…
Gyümölcsös, desszert, hűsítős is. Minden tank után másmilyet tankolok.
@Deepfreeze elég sürűn szipkázok belőle. Akkor is sokszor láncdohányosként, leginkább melóban mert 2 csavar meghúzása közt van 3 jó szippantásom akkor 12 másodpercben beleverek 3 4 slukkot. Lehet hogy ez a baj mert a 3. Slukknál már szoktam érezni kicsit égettebb ízt. De nem mindíg!
@Robertino_daf nagyon reménykedem benne hogy könnyebb lesz idővel. Sokszor a vattázáson veszek észre hibákat sokszor tekerésen. De próbálom próbálom erősen!
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
További szép napot mindenkinek!
Liquidtől is függ.
Legutóbb sikerült vennem egy olyat, ami 2 nap alatt bekokszolta a tekerést.
Evergreen Lime, ment is a kukába, nagyon édes, ez miatt kokszol ennyire.
Az átlagos, kevésbé kokszolós leveseknél nekem 1 hetet bírja a saját tekerés Dvarw MTL-ben nagyjából 30ml-t.
Alapból a szinpla gyümis ízek kokszolnak a legkevésbé. Mondjuk egy vampire vape heisenberget én simán toltam 1-1.5 hónapig egy tekeréssel. A desszert és dohányos ízek jobban kokszolnak. De vannak kivételek minden oldalon. Meg nem mindegy a mennyiség. Én napi 3-5ml fogyasztok, így más a használodás, mint napi 20ml esetében. És akkor még ott a porlasztó minősége. Ami tud nagyon hektikus lenni. Ugyanaz a pori egyszer 1 hét, máskor 2, egyszercsak meg 2 nap. Ez az egyik hátránya, a másik az ára. Szóval az 1 hét ezek függvényében egy átlagosnak mondható.
Ezért jó a saját építés. Mert ezeket a hátrányokat megspórolod. Cserébe kapsz másokat.
Mondjuk én csere mániás is vagyok, gyümölcs mentolnál is cserélek 30ml után, ez már inkább megszokás nálam.
Igen, azt kihagytam, hogy ízlés kérdése is. Az íz folyamatosan változik, van aki naponta cseréli, mert zavarja, nos én igénytelen vagyok ilyen téren.
Van amit csak akkor cserélek, amikor már egy széndarab van a tekercs helyén.
@Ispy
Elég hamar szoktam már érezni, 30ml-ig el tudom szívni, ha normális a liquid.
Mondjuk az ízvakság is képbe kerül, ha ugyanazt használom folyamatosan.
Ezért rendeltem most 2db Dvarw MTL FL-t, hogy tudjam váltogatni.
Az Evergreen Limetól falra másztam mert 2-3 nap alatt szinte fekete kávé lesz az enyhén sárgás színből. Az ízén is érezni.
Ja, én most a crazy lab ice cream cookies-zal szenvedek, 1 tank és már szinte 0 íz, lassan elfogy, igaz még csak 1 éve van meg.
Én a csereberét most 8 szettel próbálgatom, de azt hiszem ez már a másik véglet lesz, mert ennyit nem tudom, hogyan kéne egyszerre használni.
Fordulj hozzám bizalommal: 6 készülék 10 tank, ami most aktív, a többi tarcsiban van, ha esetleg szükség lenne rá
Jól van, nem csalódtam benned.
S mi a véleményetek az aromamizer v2 mesh build ről? Azt szeretnék most rendelni advanced kittel és a 16ml es verziót akarom megépíteni szükített dl mesh buildnek!
Szia!
Akadnak páran akik használtak, vagy jelenleg is használnak ilyen opciót, a @dl_csoport tagjai közül, hátha ez segít valamennyit.
Szia én csak ajánlani tudom ,én magam is használom napi szinten nekem nagyon tetszik , megépitve ,16 ml kapacitással tökéletes választás ámbátor ezt még lehet fokozni 30ml-ig is de szerintem 16 ml indulásnak elegendő majd miuttán kitapasztalod az adottságait és persze a te fogyasztási szokásaid vele szemben akkor bővitheted is