Geekvape Z50-et nem tudom szétszedni

Sziasztok!

Szedett már szét valaki ilyet? Kicsavaroztam alul-felül, de az oldala nem válik el tőle, csak az egyik oldalon. Nagyon feszegetni nem akartam.
Nem találtam róla videót.

Köszi előre is

4 kedvelés

Gyanítom az okostelefon iparból átvándorolt “ragasztócsík betegség” miatt. Szinte minden beépített aksis termék burkolat elemeit és alkatrészeit azzal rögzítik az ipari robotok. Lassan feszítve szétjön, de utána már nem ragad. “Okosragasztó” az “okosiparnak” a tervezett elavulás jegyében.

6 kedvelés

Óvatos melegítès segít rajta , úgy ahogy a mobiltelefonokat melegítő padon szedik szét… Egyébb ötletem nekem sincs

6 kedvelés

Majd erős széttépés, utána kalapács…:thinking::grin:gyanús, hogy ragasztó…

3 kedvelés

Azon, ahol elválik, van-é ragasztó nyom? Vagy csak össze van pattintva? :saluting_face: :thinking:

szerk.: És egyébként miért kell szétszedni, ha lehet kérdezni? :face_with_peeking_eye: :saluting_face:

4 kedvelés

Bár ez nem teljesen szétszerelős videó és nem tudom meddig tudtad lebontani, de hátha segít valamit (ha egyáltalán ez a Z50… :rofl:)

7 kedvelés

Nincs, csavarok tartják össze.
Azért akarom szétszedni, mert elvileg 18650 van benne, és azt szeretném kicserélni.

5 kedvelés

Nagyon köszönöm! Igen, ez pont Z50! Meg is lett a válasz a videód alapján, bár olyan gyors, hogy többször kellett kikockáznom.
Eszerint a felső aljzatot is fel kell valahogy szednem, és az alatt van még két csavar.
:folded_hands:

6 kedvelés