Hali! Az eleaf istick qc 200 modrol valami? Akkumlator csere hogy működik?
szétszeded aksi ki másik ugyanolyan bele forraszt és kész.
Leginkább sehogy, azért van beépítve, addig használod amíg megy, utána elektromos hulladék.
ez igaz de gondolom nem vesz másik modot.
Ez egy eleaf, megveszed, használod, kidobod, veszel egy újat.
dehogy veszek…
De vegyél!
Most jöttem haza délutánból, megvárom, lesz-e bunyó ma este
@Kartell9772 A “nem vennék”-re szavaznék. Valami acélosabbat vennék helyette. 18650, 21700, cserélhető akku.
Beszariak vagytok.
Hát persze…krumplilevest ettem gumicukorral de hazafele belémfagyott a biciklin, nyugi
Szia. Én nem gondolkodnék maszek akkucserén, mert ezekben nem a szokványos akku van. A méret egyedi, beszerezhetetlen, de, ha mégis be lehet szerezni kb ott vagy mintha vennél egy modot. Nem mellesleg könnyű polcdíszt csinálni belőle. Szerintem is vegyél inkább egy cserélhető akkus modot.
Csapolj bele
Javítom, ikuu 200 mod javítás!
Ha gondolod van nekem itthon egy ikku 200 . Ami cserélhető akkus . Egy baja van nem jó a kijelző. Minden más működik . Ha gondolod csomag áron elküldöm és össze faraghatod a két darabot . Faragas metódusa az egyszerű lapka csere kijelzővel együtt vagy csak a kijelzőt cseréled . Tadá van egy cserélhető akkus mód .
Ez szép és jo, köszönöm szépen, de nincs forrasztó pálcám
Akkor hogyan akarsz egy beépített akkus modban akkut cserélni?
Komolyan…hagyd. Mielőtt felrobbantod magad.
És az nem pálca, hanem páka, de nem jó ötlet a forrasztást rögtön egy nagyteljesítményű akkumlátoron kezdeni.
Ennek az egésznek semmi értelme, inkánb spórolj egy új vagy használt készülékre.
Kabumm