Ma teszteltem a geekvape ss316l 28ga-t. Mivel többnyire aromamentes liquid-et használok így precízebben érzem ha van/lenne ízbeli eltérés. Nos, örömmel jelenthetem, hogy pontosan ugyanaz “ízben” mint a Vandy Vape ss316l 28ga 

Gőzmennyiségben pedig ha van is eltérés azt nem érzékelem.
Ráadásul úgy nincs eltérés, hogy az eddigiektől eltérő tekerést készítettem a DL tankba.
Az eddig alkalmazott 3as magon 5 hurok helyett most 2.5ös magon 6hurok lett. Ezek így Ohm-ban kb egyezők (0.66-0.69 Ohm)
Arra voltam kíváncsi, hogy mit produkál ez a tekerés 810es drip tip-pel, közel max légnyilással, 22watton majd ezt követően 510es drip tip-pel, minimális légnyílással, 15 Watton az Intake tankban.
Nos, az eredmény meggyőzött arról, hogy a DL “üzemmód” simán hozza ízben+gőzben az eddig megszokottat  és az MTL “üzemmód” íz + gőz + TH teljesítménye is csak kicsit marad el az Ammit tankométól
 és az MTL “üzemmód” íz + gőz + TH teljesítménye is csak kicsit marad el az Ammit tankométól  …ami nem semmi mert az Ammit számomra az eddigi best MTL tank.
…ami nem semmi mert az Ammit számomra az eddigi best MTL tank.
Végezetül szeretném megköszönni @Peva71 Évának, hogy grátisz rendelkezésemre bocsátotta a GeekVape huzalt…THNX 

most olvasom pont azt tekertem az előbb újra ss 28ga csak a márkát nem tudom. El hagyta a nagy tekercseket a lányom 30GAX3+38GA claptont, TH K1 .
 most olvasom pont azt tekertem az előbb újra ss 28ga csak a márkát nem tudom. El hagyta a nagy tekercseket a lányom 30GAX3+38GA claptont, TH K1 .